BAŞKAN MENGİ İL BAŞKANLARI ÇALIŞMA KAMPINA KATILDI.

SİYASET 23.06.2021 - 14:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4320+ kez okundu.
 

BAŞKAN MENGİ İL BAŞKANLARI ÇALIŞMA KAMPINA KATILDI.

AK Parti Genel Merkez İl Başkanları Çalışma Kampı 20-21-22 Haziran tarihlerinde Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirildi.
Burdur İl Başkanı Volkan Mengi’nin de katıldığı çalıştayda AK Partinin 2023 yılı yol haritası üzerinde istişarelerde bulunuldu. Aynı çalışma grubunda bir çok il başkanıyla görüşen il başkanı Volkan Mengi özellikle AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile görüşmesinde Burdur’a davet etti. Davete Olumlu cevap alan İl Başkanı Volkan Mengi; “İlerleyen günlerde İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’yi ilimizde misafirliğinin planlamasını yapılacağız.” açıklamasında bulundu. Kamp sonrası açıklama bulunan Başkan Mengi; “ 2023 hedefleri olan AK Partimizin bu hedefler doğrultusunda illerimzi ve hükümet politikalarımızı gözden geçirme fırsatı bulduğumuz çok verimli bir teşkilat toplantımız oldu. Bu çalıştayı düzenleyen AK Parti Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’e, Akdeniz Bölge Sorumlumuz Abdülkadir Özel’e ve emeği geçenlere teşekkür ederim.Kampta alınan kararların Ülkemize, Şehrimize, Teşkilatlarımıza hayırlara vesile olmasını dileriz.” dedi.
AK Parti Genel Merkez İl Başkanları Çalışma Kampı 20-21-22 Haziran tarihlerinde Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirildi.

Burdur İl Başkanı Volkan Mengi’nin de katıldığı çalıştayda AK Partinin 2023 yılı yol haritası üzerinde istişarelerde bulunuldu. Aynı çalışma grubunda bir çok il başkanıyla görüşen il başkanı Volkan Mengi özellikle AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile görüşmesinde Burdur’a davet etti. Davete Olumlu cevap alan İl Başkanı Volkan Mengi; “İlerleyen günlerde İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’yi ilimizde misafirliğinin planlamasını yapılacağız.” açıklamasında bulundu.

Kamp sonrası açıklama bulunan Başkan Mengi; “ 2023 hedefleri olan AK Partimizin bu hedefler doğrultusunda illerimzi ve hükümet politikalarımızı gözden geçirme fırsatı bulduğumuz çok verimli bir teşkilat toplantımız oldu. Bu çalıştayı düzenleyen AK Parti Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’e, Akdeniz Bölge Sorumlumuz Abdülkadir Özel’e ve emeği geçenlere teşekkür ederim.Kampta alınan kararların Ülkemize, Şehrimize, Teşkilatlarımıza hayırlara vesile olmasını dileriz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.