BAŞKAN MENGİ’NİN 24 TEMMUZ KUTLAMASI

GÜNDEM 23.07.2020 - 15:01, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3852+ kez okundu.
 

BAŞKAN MENGİ’NİN 24 TEMMUZ KUTLAMASI

Basın Çağdaş demokrasilerin olmazsa olmazı İletişim özgürlüğü şeffaf yönetim anlayışının da temel yapı taşlarındandır.
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi’nin 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı: “Habercilikte, yani halkın gerçekleri öğrenme hakkının yerine getirilmesinde temel unsur basındır. 24 Temmuz 1908 tarihinde Türk basınında sansürün kaldırılması, 'Gazeteciler ve Basın Bayramı' olarak her yıl 24 Temmuz`da kutlanmaktadır. Basının, iletişimin temel taşlarından ve demokrasinin işlemesini sağlayan en önemli kurumlardan biri olarak bireylerin gerçekleri öğrenmesinde ve düşüncelerini ifade etmesinde en etkili araçlardan birisidir. Basın Çağdaş demokrasilerin olmazsa olmazı İletişim özgürlüğü şeffaf yönetim anlayışının da temel yapı taşlarındandır. Halkımıza doğru haber alma imkanı sağlayan ve düşüncelerini başkaları ile paylaşmasına aracı olan basın kuruluşları, önemli bir toplumsal görev icra etmektedir. Yazılı, görsel gerekse işitsel kanallar aracılığı ile yaşadığımız bölge ve tüm dünyada var olan gelişmeler hakkında her türlü bilgiye süratle kavuşmamızı sağlayan, aynı zamanda halkımız ve devletimiz arasındaki iletişimi de sağlayarak adeta bir köprü vazifesi gören, yaptığı haberler ile Vatanının, Milletin birliğini bütünlüğünü gözetleyen, büyük bir fedakârlık ve özveri içerisinde çalışmalarını yürütmekte olan Başta ilimizdeki olmak üzere tüm değerli basın mensuplarımızın “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını” en içten duygularımla kutlarım” dedi.  
Basın Çağdaş demokrasilerin olmazsa olmazı İletişim özgürlüğü şeffaf yönetim anlayışının da temel yapı taşlarındandır.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi’nin 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı: “Habercilikte, yani halkın gerçekleri öğrenme hakkının yerine getirilmesinde temel unsur basındır. 24 Temmuz 1908 tarihinde Türk basınında sansürün kaldırılması, 'Gazeteciler ve Basın Bayramı' olarak her yıl 24 Temmuz`da kutlanmaktadır. Basının, iletişimin temel taşlarından ve demokrasinin işlemesini sağlayan en önemli kurumlardan biri olarak bireylerin gerçekleri öğrenmesinde ve düşüncelerini ifade etmesinde en etkili araçlardan birisidir. Basın Çağdaş demokrasilerin olmazsa olmazı İletişim özgürlüğü şeffaf yönetim anlayışının da temel yapı taşlarındandır.

Halkımıza doğru haber alma imkanı sağlayan ve düşüncelerini başkaları ile paylaşmasına aracı olan basın kuruluşları, önemli bir toplumsal görev icra etmektedir. Yazılı, görsel gerekse işitsel kanallar aracılığı ile yaşadığımız bölge ve tüm dünyada var olan gelişmeler hakkında her türlü bilgiye süratle kavuşmamızı sağlayan, aynı zamanda halkımız ve devletimiz arasındaki iletişimi de sağlayarak adeta bir köprü vazifesi gören, yaptığı haberler ile Vatanının, Milletin birliğini bütünlüğünü gözetleyen, büyük bir fedakârlık ve özveri içerisinde çalışmalarını yürütmekte olan Başta ilimizdeki olmak üzere tüm değerli basın mensuplarımızın “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını” en içten duygularımla kutlarım” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.