BAŞKAN SÖNMEZ, EYT DERNEĞİ ÜYELERİ İLE BULUŞTU

YAŞAM 11.12.2018 - 11:12, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2396+ kez okundu.
 

BAŞKAN SÖNMEZ, EYT DERNEĞİ ÜYELERİ İLE BULUŞTU

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği üyeleri Bucak ilçesine gelerek İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez'i ziyarette bulundu.
Bilindiği gibi İYİ Parti’nin, TBMM Genel Kurulu’nda “emeklilikte yaşa takılanlar (EYT)” ile ilgili, Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin doğrudan gündeme alınması önergesi AK Parti ve MHP’li milletvekillerinin oylarıyla reddedilmişti.  İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez de EYT Derneği üyeleri ile yaşanan sıkıntılar hakkında görüş alışverişinde bulundu.EYT mağdurlarının yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Sönmez, emeklilikte yaşa takılanların haklarının verilmesi gerektiğine vurgu yaparak, "Verdiğiniz mücadele bir hak mücadelesidir. 3-5 oy meselesi değildir. Benzeri görülmemiş bir mücadele vermektesiniz. Sizin mücadeleniz son dönemlerin en dinamik sivil toplum mücadelesi haline gelmiştir. Hak verilmez, alınır. İYİ Parti olarak hep sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz. Sözümüzün ve kanun teklifimizin arkasındayız. Bu sorunu çözecek adım kimden gelirse gelsin destekleyeceğiz. Emeklilik haklarınızın teslim edilmesi iade edilmesi için sizinle beraberiz. Mücadelenizi destekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.   Başkan Safa Sönmez,"Biz millete ne söz verdiysek İYİ Parti olarak arkasında duracağımızı her fırsatta söylüyoruz. Emeklilikte yaşa takılanların siyasete kurban edilmesine büyük bir üzüntüyle yaklaşıyorum. Onlar umutlarını kaybetmesinler. İYİ Parti var. Onların hakkını ve hukukunu sonuna kadar savunacak siyasi irade TBMM'de görev başında" dedi.   Dernek üyeleri ile bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirten Sönmez, bundan sonraki süreçte de EYT mağdurlarına destek vermeye devam edeceklerini söyledi.  
Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği üyeleri Bucak ilçesine gelerek İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez'i ziyarette bulundu.

Bilindiği gibi İYİ Parti’nin, TBMM Genel Kurulu’nda “emeklilikte yaşa takılanlar (EYT)” ile ilgili, Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin doğrudan gündeme alınması önergesi AK Parti ve MHP’li milletvekillerinin oylarıyla reddedilmişti. 

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez de EYT Derneği üyeleri ile yaşanan sıkıntılar hakkında görüş alışverişinde bulundu.EYT mağdurlarının yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Sönmez, emeklilikte yaşa takılanların haklarının verilmesi gerektiğine vurgu yaparak, "Verdiğiniz mücadele bir hak mücadelesidir. 3-5 oy meselesi değildir. Benzeri görülmemiş bir mücadele vermektesiniz. Sizin mücadeleniz son dönemlerin en dinamik sivil toplum mücadelesi haline gelmiştir. Hak verilmez, alınır. İYİ Parti olarak hep sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz. Sözümüzün ve kanun teklifimizin arkasındayız. Bu sorunu çözecek adım kimden gelirse gelsin destekleyeceğiz. Emeklilik haklarınızın teslim edilmesi iade edilmesi için sizinle beraberiz. Mücadelenizi destekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.  

Başkan Safa Sönmez,"Biz millete ne söz verdiysek İYİ Parti olarak arkasında duracağımızı her fırsatta söylüyoruz. Emeklilikte yaşa takılanların siyasete kurban edilmesine büyük bir üzüntüyle yaklaşıyorum. Onlar umutlarını kaybetmesinler. İYİ Parti var. Onların hakkını ve hukukunu sonuna kadar savunacak siyasi irade TBMM'de görev başında" dedi.  

Dernek üyeleri ile bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirten Sönmez, bundan sonraki süreçte de EYT mağdurlarına destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.