BAŞKAN TUGAY’DAN BAŞKAN ERCENGİZ’E ZİYARET

YAŞAM 18.06.2021 - 18:08, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4228+ kez okundu.
 

BAŞKAN TUGAY’DAN BAŞKAN ERCENGİZ’E ZİYARET

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Başkan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.
Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Başkan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret makamda ziyaret etti. Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Tugay, Burdur Belediyesi’nin çalışmaları hakkında Başkan Ercengiz’den bilgi aldı. Yapılan ve devam eden çalışmaları çok beğendiğini ifade eden Başkan Tugay, Başkan Ercengiz’i ve belediye çalışanlarını tebrik etti. Gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Ercengiz ise ziyaretin anısına anmalık takdim etti.
Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Başkan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Başkan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret makamda ziyaret etti. Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Tugay, Burdur Belediyesi’nin çalışmaları hakkında Başkan Ercengiz’den bilgi aldı.

Yapılan ve devam eden çalışmaları çok beğendiğini ifade eden Başkan Tugay, Başkan Ercengiz’i ve belediye çalışanlarını tebrik etti. Gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Ercengiz ise ziyaretin anısına anmalık takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.