BEDİA AKARTÜRK TÜRKÜLERİZ BURDURLULAR İÇİN OKUDU

KÜLTÜR 05.12.2017 - 14:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2874+ kez okundu.
 

BEDİA AKARTÜRK TÜRKÜLERİZ BURDURLULAR İÇİN OKUDU

Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia AKARTÜRK, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde konser verdi.
Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia AKARTÜRK, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde konser verdi. AKARTÜRK, “55 yıldır halkın sevgisiyle sahnedeyim. Halkın sevgisi olmasa 55 sene sahnede olabilir miydim” dedi. Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Sanat Topluluğu'nun düzenlediği konserde sanatçı BEDİA AKARTÜRK sahne aldı. MAKÜ Konferans Salonu'ndaki konser öncesinde konuşan Kültür Sanat Topluluğu Danışmanı öğretim görevlisi Raşit ACAR, “Türküler Türk'ü anlatır. Türküler hep bizi anlatır. Bizim değerlerimizi anlatır. Bedia hanım Türkiye'nin sanat ve ses anlamında bir numarası” dedi. Bedia Akartürk, yaklaşık 2 saat kaldığı sahnede hem izleyicilerle sohbet etti, hem de sevilen türkülerini seslendirdi. Konseri izleyen Burdurlular Bedia AKARTÜRK’ün türküleri ile coştular.  İzleyenlerin ayakta alkışladığı konser sonunda Kültür Sanat Topluluğu Danışmanı öğretim görevlisi Raşit ACAR  Bedia AKARTÜRK'e MAKÜ anmalığı takdim etti. Kısa bir konuşma yapan Bedia AKARTÜRK, “55 yıldır halkın sevgisiyle sahnedeyim. Halkın sevgisi olmasa 55 sene sahnede olabilir miydim Halkın sevgisini kazanmak çok zordur. 'Bizim Bedia'mız' dedirtmek kolay değil” dedi  
Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia AKARTÜRK, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde konser verdi.

Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia AKARTÜRK, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde konser verdi. AKARTÜRK, “55 yıldır halkın sevgisiyle sahnedeyim. Halkın sevgisi olmasa 55 sene sahnede olabilir miydim” dedi.

Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Sanat Topluluğu'nun düzenlediği konserde sanatçı BEDİA AKARTÜRK sahne aldı. MAKÜ Konferans Salonu'ndaki konser öncesinde konuşan Kültür Sanat Topluluğu Danışmanı öğretim görevlisi Raşit ACAR, “Türküler Türk'ü anlatır. Türküler hep bizi anlatır. Bizim değerlerimizi anlatır. Bedia hanım Türkiye'nin sanat ve ses anlamında bir numarası” dedi.

Bedia Akartürk, yaklaşık 2 saat kaldığı sahnede hem izleyicilerle sohbet etti, hem de sevilen türkülerini seslendirdi. Konseri izleyen Burdurlular Bedia AKARTÜRK’ün türküleri ile coştular.  İzleyenlerin ayakta alkışladığı konser sonunda Kültür Sanat Topluluğu Danışmanı öğretim görevlisi Raşit ACAR  Bedia AKARTÜRK'e MAKÜ anmalığı takdim etti.

Kısa bir konuşma yapan Bedia AKARTÜRK, “55 yıldır halkın sevgisiyle sahnedeyim. Halkın sevgisi olmasa 55 sene sahnede olabilir miydim Halkın sevgisini kazanmak çok zordur. 'Bizim Bedia'mız' dedirtmek kolay değil” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.