BELEDİYE 23 NİSAN DA ÇOCUKLAR İÇİN OYUN BAHÇESİ KURDU

YAŞAM 23.04.2017 - 14:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4475+ kez okundu.
 

BELEDİYE 23 NİSAN DA ÇOCUKLAR İÇİN OYUN BAHÇESİ KURDU

Burdur Belediyesi 23 Nisan Çocuk Bayramı çerçevesinde, Konferans ve Sergi Salonunda her yıl olduğu gibi bu yılda çocuklar için şişme olun bahçesi kurdu.
Burdur Belediyesi, her yıl olduğu gibi, Belediye Kültür Müdürlüğü’nün organizasyonunda kendi imkanlarıyla Konferans ve Sergi Salonunda şişme oyun gurupları kurarak enlenmelerini sağlardı. 23 Nisan Çocuk Bayramı törenlerinin resmi bölümünün sona ermesinin ardından yapılan duyuru ile Konferans ve Sergi salonunu doldurdular Salon girişinde günün geri kalanını eğlence ile geçirmek, doyasıya çocukluklarını yaşamak adına salona gelen çocukları oluşturulan stant da pamuk şekerler karşılıyordu. Anna ve Babalarının da yardımı ile boyları yetişmeyen yada stanttan şeker alamayan çocuklara aileleri yardım etti ve bu pamuk şekerleri alan çocuklar kendileri gibi solandaki şişme oyun guruplarının yolunu tuttular. Belediye’nin oyun guruplarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının görevlendirdiği kişiler ise bu stantların yanında çeşitli boyalarla çocukları masal kahramanlarına benzetmek için boyamanın zevkini yaşıyorlardı. Çeşitli el becerileri ile oyunlarını sürdüren çocuklar da vardı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ve eşi Hülya Ercengiz de 23 Nisan Çocuk Bayramının resmi törenlerinin ardından salona geldi. Salonda etkinliklerin yapıldığı bölümleri gezerek çocuk gurupları ile ilgilendi bazı ailelerin birlikte fotoğraf çektirme tekliflerini geri çevirmediler. Başkan ve Eşi salondaki şişme oyun guruplarını gezerken ilginç fotoğraflarda verdiler.
Burdur Belediyesi 23 Nisan Çocuk Bayramı çerçevesinde, Konferans ve Sergi Salonunda her yıl olduğu gibi bu yılda çocuklar için şişme olun bahçesi kurdu.

Burdur Belediyesi, her yıl olduğu gibi, Belediye Kültür Müdürlüğü’nün organizasyonunda kendi imkanlarıyla Konferans ve Sergi Salonunda şişme oyun gurupları kurarak enlenmelerini sağlardı. 23 Nisan Çocuk Bayramı törenlerinin resmi bölümünün sona ermesinin ardından yapılan duyuru ile Konferans ve Sergi salonunu doldurdular

Salon girişinde günün geri kalanını eğlence ile geçirmek, doyasıya çocukluklarını yaşamak adına salona gelen çocukları oluşturulan stant da pamuk şekerler karşılıyordu. Anna ve Babalarının da yardımı ile boyları yetişmeyen yada stanttan şeker alamayan çocuklara aileleri yardım etti ve bu pamuk şekerleri alan çocuklar kendileri gibi solandaki şişme oyun guruplarının yolunu tuttular. Belediye’nin oyun guruplarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının görevlendirdiği kişiler ise bu stantların yanında çeşitli boyalarla çocukları masal kahramanlarına benzetmek için boyamanın zevkini yaşıyorlardı. Çeşitli el becerileri ile oyunlarını sürdüren çocuklar da vardı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ve eşi Hülya Ercengiz de 23 Nisan Çocuk Bayramının resmi törenlerinin ardından salona geldi. Salonda etkinliklerin yapıldığı bölümleri gezerek çocuk gurupları ile ilgilendi bazı ailelerin birlikte fotoğraf çektirme tekliflerini geri çevirmediler. Başkan ve Eşi salondaki şişme oyun guruplarını gezerken ilginç fotoğraflarda verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.