BELEDİYE BAŞKANI ERCENGİZ’DEN BUCAK ZİYARETİ.

EKONOMİ 05.11.2021 - 11:59, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3315+ kez okundu.
 

BELEDİYE BAŞKANI ERCENGİZ’DEN BUCAK ZİYARETİ.

Başkan Ercengiz Bucak Organize Sanayi Bölgesinde yapımı devam eden Duranlar Süt Fabrikası inşaatında incelemede bulundu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bucak ilçesini ziyaret ederek Basın kuruluşlarını, Ticaret Sanayi Odası, Ziraat Odası ve Bucak Organize Sanayi Bölgesinde yapımı devam eden Duranlar Süt Fabrikası inşaatında incelemede bulundu. Ziyarette Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e, CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, Bucak CHP Meclis Üyesi Recep Mutlucan eşlik etti. Ziyarette konuşan Başkan Ercengiz “ Burdur dışına çıkarak ilçelerimizi, köylerimizi hatta mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Vatandaşımız ile hasbihal edip sorunlarını dinliyoruz. İmkânlarımız doğrultusunda çözümü olacaklara çözüm, çözülmesi gerekenleri de ilgili birimlere aktarıyoruz. Köyde kentte, vatandaşımızın derdi bizim derdimiz. Her zaman yanlarındayız, olmaya da devam edeceğiz. Türkiye genelinde olduğu gibi ilimiz ve ilçelerinde de vatandaş ekonomik açıdan büyük sıkıntı çekiyor. Üretici artan maliyetler karşısında üretmekte zorluk çekiyor, esnaf sattığı malın yenisini rafına koyamıyor, çiftçi tarlaya ekecek tohumu ve gübreyi temin edemiyor.” dedi ve her şeyin ateş pahası olduğunu, iktidarın bütün bunları görmezden ya da duymazdan geldiğini ifade etti. Başkan Ercengiz ziyaretler sonrası Bucak Organize Sanayi Bölgesinde yapımı devam eden Duranlar Süt Fabrikası inşaatında incelemede bulundu. İnceleme sonrasında değerlendirmede bulunan Başkan Ercengiz “Burdur Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Koordinatörlüğü ile Tarım İl Müdürlüğü tarafından desteklenen, faaliyete geçtiğinde Burdur'un günlük süt üretiminin 40'ını işleme kapasitesine sahip olacak, 500 kişinin istihdam edileceği Duranlar Süt Fabrikasının İlimize hayırlı olmasını diliyorum. Fabrikanın ilimizde kurulmasını sağlayan Süleyman Duran’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum dedi.  
Başkan Ercengiz Bucak Organize Sanayi Bölgesinde yapımı devam eden Duranlar Süt Fabrikası inşaatında incelemede bulundu.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bucak ilçesini ziyaret ederek Basın kuruluşlarını, Ticaret Sanayi Odası, Ziraat Odası ve Bucak Organize Sanayi Bölgesinde yapımı devam eden Duranlar Süt Fabrikası inşaatında incelemede bulundu.

Ziyarette Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e, CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, Bucak CHP Meclis Üyesi Recep Mutlucan eşlik etti.

Ziyarette konuşan Başkan Ercengiz “ Burdur dışına çıkarak ilçelerimizi, köylerimizi hatta mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Vatandaşımız ile hasbihal edip sorunlarını dinliyoruz. İmkânlarımız doğrultusunda çözümü olacaklara çözüm, çözülmesi gerekenleri de ilgili birimlere aktarıyoruz. Köyde kentte, vatandaşımızın derdi bizim derdimiz. Her zaman yanlarındayız, olmaya da devam edeceğiz. Türkiye genelinde olduğu gibi ilimiz ve ilçelerinde de vatandaş ekonomik açıdan büyük sıkıntı çekiyor. Üretici artan maliyetler karşısında üretmekte zorluk çekiyor, esnaf sattığı malın yenisini rafına koyamıyor, çiftçi tarlaya ekecek tohumu ve gübreyi temin edemiyor.” dedi ve her şeyin ateş pahası olduğunu, iktidarın bütün bunları görmezden ya da duymazdan geldiğini ifade etti.

Başkan Ercengiz ziyaretler sonrası Bucak Organize Sanayi Bölgesinde yapımı devam eden Duranlar Süt Fabrikası inşaatında incelemede bulundu. İnceleme sonrasında değerlendirmede bulunan Başkan Ercengiz “Burdur Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Koordinatörlüğü ile Tarım İl Müdürlüğü tarafından desteklenen, faaliyete geçtiğinde Burdur'un günlük süt üretiminin 40'ını işleme kapasitesine sahip olacak, 500 kişinin istihdam edileceği Duranlar Süt Fabrikasının İlimize hayırlı olmasını diliyorum. Fabrikanın ilimizde kurulmasını sağlayan Süleyman Duran’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.