BELEDİYE BAŞKANI ERCENGİZ'DEN ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ

ÇOCUK 20.01.2019 - 12:47, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4076+ kez okundu.
 

BELEDİYE BAŞKANI ERCENGİZ'DEN ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yarıyıl tatili nedeniyle çocuklara karne hediyesi olarak eğlence parkı oluşturacak.
Burdur Belediyesi’nce düzenlenen Geleneksel Karne Hediyesi,  bu yıl da Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu’nda gerçekleştiriliyor. 21- 22 – 23 – 24 – 25 Ocak tarihlerinde düzenlenecek olan etkinliklerin sabah saat 10:00’dan, akşam saat 10:00’a  kadar  ücretsiz eğlence hizmeti verecek. Şişme oyun guruplarının yer aldığı etkinlikte çocuklar doyasıya eğlenecek. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, her yıl olduğu gibi tatil imkanı bulamayan çocuklarımıza bu yıl da biz belediye olarak 5 günlük bir doyasıya eğlenme imkanı yaratarak çocuklarımızın eğlenmesi için Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda şişme oyuncaklardan oluşan bir köşe hazırladık ayrıca çocuklarımızın eğlencelerine ortak olabilmek için çeşitli aktiviteleri de beraberinde sunacağız.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yarıyıl tatili nedeniyle çocuklara karne hediyesi olarak eğlence parkı oluşturacak.

Burdur Belediyesi’nce düzenlenen Geleneksel Karne Hediyesi,  bu yıl da Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu’nda gerçekleştiriliyor. 21- 22 – 23 – 24 – 25 Ocak tarihlerinde düzenlenecek olan etkinliklerin sabah saat 10:00’dan, akşam saat 10:00’a  kadar  ücretsiz eğlence hizmeti verecek. Şişme oyun guruplarının yer aldığı etkinlikte çocuklar doyasıya eğlenecek.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, her yıl olduğu gibi tatil imkanı bulamayan çocuklarımıza bu yıl da biz belediye olarak 5 günlük bir doyasıya eğlenme imkanı yaratarak çocuklarımızın eğlenmesi için Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda şişme oyuncaklardan oluşan bir köşe hazırladık ayrıca çocuklarımızın eğlencelerine ortak olabilmek için çeşitli aktiviteleri de beraberinde sunacağız.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.