BELEDİYE BAŞKANI ERCENGİZ, HALK PAZARINDA

GÜNDEM 31.05.2022 - 14:08, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3705+ kez okundu.
 

BELEDİYE BAŞKANI ERCENGİZ, HALK PAZARINDA

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Halk Pazarı’nı ziyaret ederek esnaf ve pazarda halk ile sebze ve meyve fiyatları üzerine sohbet etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Burdur Belediyesi Halk Pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Esnaf ve vatandaşların şikâyet ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sorunların çözümü için talimat verdi. Pazar Esnafının ve vatandaşın memnuniyetini önemseyen Başkan Ercengiz, pazara gelen vatandaşlarla yakından ilgilendi. Pazar ziyareti sonrası açıklama yapan Başkan Ercengiz “Halk Pazarı bolluğunun bereketin sembolüdür, pazara gelen Ürün artmaya başladıkça fiyatlar gerileyecek umudundayız ancak üretici fiyatlarının düşmedi gerekiyor. Mazot fide gübre işçilik üreticimizin belini büküyor. Aşacağız bu zor günleri inşallah”  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Halk Pazarı’nı ziyaret ederek esnaf ve pazarda halk ile sebze ve meyve fiyatları üzerine sohbet etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Burdur Belediyesi Halk Pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Esnaf ve vatandaşların şikâyet ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sorunların çözümü için talimat verdi. Pazar Esnafının ve vatandaşın memnuniyetini önemseyen Başkan Ercengiz, pazara gelen vatandaşlarla yakından ilgilendi.

Pazar ziyareti sonrası açıklama yapan Başkan Ercengiz “Halk Pazarı bolluğunun bereketin sembolüdür, pazara gelen Ürün artmaya başladıkça fiyatlar gerileyecek umudundayız ancak üretici fiyatlarının düşmedi gerekiyor. Mazot fide gübre işçilik üreticimizin belini büküyor. Aşacağız bu zor günleri inşallah”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.