BELEDİYE BAŞKANI’NDAN SÖMESTRİ TATİLİ HEDİYESİ

ÇOCUK 02.02.2017 - 16:05, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3412+ kez okundu.
 

BELEDİYE BAŞKANI’NDAN SÖMESTRİ TATİLİ HEDİYESİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yarıyıl tatili nedeniyle çocuklara karne hediyesi olarak eğlence parkı oluşturdu.
Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda 1 hafta süreyle açık kalan eğlence parkında çocuklar gönüllerinde eğlendi. Şişme oyun gurupları, trambolin, dart ve canlı langırtın yer aldığı etkinlikte ayrıca illüzyon gösterileri, palyçolar eşliğinde çocuklar doyasıya eğlendi. Yarıyıl için oluşturulan “eğlence parkı” etkinliklerde çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker gibi ürünler bedelsiz olarak ikram edildi. Konferans ve Sergi Salonundaki etkinliğin son gününe katılan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, çocukların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaştı. Kendilerini düşünerek böyle bir oyun alanı hazırlandığı için çocuklardan, Başkan Ercengiz ve çalışanlar teşekkür aldı. Çocuklarımızın bu ülkenin aydınlık geleceği olduğunu belirten Başkan Ercengiz, çocuklara eğitim öğretim yılının 2. döneminde başarılar diledi. Çocuklara uyarılarda bulunan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz mutlaka eğitim döneminin geri kalan kısmında başarılı olmak için derslerine çalışmalarını istedi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yarıyıl tatili nedeniyle çocuklara karne hediyesi olarak eğlence parkı oluşturdu.

Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda 1 hafta süreyle açık kalan eğlence parkında çocuklar gönüllerinde eğlendi. Şişme oyun gurupları, trambolin, dart ve canlı langırtın yer aldığı etkinlikte ayrıca illüzyon gösterileri, palyçolar eşliğinde çocuklar doyasıya eğlendi. Yarıyıl için oluşturulan “eğlence parkı” etkinliklerde çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker gibi ürünler bedelsiz olarak ikram edildi.

Konferans ve Sergi Salonundaki etkinliğin son gününe katılan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, çocukların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaştı. Kendilerini düşünerek böyle bir oyun alanı hazırlandığı için çocuklardan, Başkan Ercengiz ve çalışanlar teşekkür aldı.

Çocuklarımızın bu ülkenin aydınlık geleceği olduğunu belirten Başkan Ercengiz, çocuklara eğitim öğretim yılının 2. döneminde başarılar diledi. Çocuklara uyarılarda bulunan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz mutlaka eğitim döneminin geri kalan kısmında başarılı olmak için derslerine çalışmalarını istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.