BELEDİYE MECLİSİ İÇME SUYUNU ARTIRDI.

GÜNDEM 02.03.2022 - 17:46, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4180+ kez okundu.
 

BELEDİYE MECLİSİ İÇME SUYUNU ARTIRDI.

Burdur Belediye Meclisi Şubat Ayı olağan yılın 2’inci toplantısını Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz başkanlığında yaptı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in Başkanlığında yapılan Şubat ayı olağan Meclis toplantısında gündemin sonunda yer alan (İçme sulunun fiyat skalasının artırılması) Maddesi mecliste AK Parti Meclis Üyeleri ile CHP’li meclis üyeleri arasında tartışmalara yol açtı. Meclis toplantısını yöneten Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, AK Partili üyelerin itirazlarına ve eleştirilerine cevap verdi. Son zamanlarda Elektrik fiyatlarına gelen zamların insuyu ve Çine ovasında 150 ile 160 metreden su elde ederek Burdur halkına su sağladıklarını bunun yanında Su hatlarının tamir bakım ve yenilenmesi için iller bankasına verilen müracaatlarına cevabının bekletildiğini bütün bu konulardaki sorunların giderilmesi için Ak partili Belediye Meclisindeki üyelerin çaba göstermesi gerektiğini dile getirdi. Bizim amacımız içme suyundan gelir elde etmek değil Burdur halkına nitelikli içme suyu temin etmektir. İçme suyu konusunda Birçok ilde araştırmalar yaptıklarını bir tek Burdur da pompa ile su çıkartarak halkına yine de günün koşullarına göre ucuz nitelikli içme suyu sağladıklarının altını çizdi yapılan oylamada içme suyuna kademeli olarak, 0-10 ton 4,50,11-20 ton 5,50 21-30 ton 6,50 30 ton üzeri 10 TL olarak belirlendi. Ayrıca atık su bedeli 14 TL ilave edilecek  
Burdur Belediye Meclisi Şubat Ayı olağan yılın 2’inci toplantısını Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz başkanlığında yaptı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in Başkanlığında yapılan Şubat ayı olağan Meclis toplantısında gündemin sonunda yer alan (İçme sulunun fiyat skalasının artırılması) Maddesi mecliste AK Parti Meclis Üyeleri ile CHP’li meclis üyeleri arasında tartışmalara yol açtı. Meclis toplantısını yöneten Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, AK Partili üyelerin itirazlarına ve eleştirilerine cevap verdi. Son zamanlarda Elektrik fiyatlarına gelen zamların insuyu ve Çine ovasında 150 ile 160 metreden su elde ederek Burdur halkına su sağladıklarını bunun yanında Su hatlarının tamir bakım ve yenilenmesi için iller bankasına verilen müracaatlarına cevabının bekletildiğini bütün bu konulardaki sorunların giderilmesi için Ak partili Belediye Meclisindeki üyelerin çaba göstermesi gerektiğini dile getirdi.

Bizim amacımız içme suyundan gelir elde etmek değil Burdur halkına nitelikli içme suyu temin etmektir. İçme suyu konusunda Birçok ilde araştırmalar yaptıklarını bir tek Burdur da pompa ile su çıkartarak halkına yine de günün koşullarına göre ucuz nitelikli içme suyu sağladıklarının altını çizdi yapılan oylamada içme suyuna kademeli olarak, 0-10 ton 4,50,11-20 ton 5,50 21-30 ton 6,50 30 ton üzeri 10 TL olarak belirlendi. Ayrıca atık su bedeli 14 TL ilave edilecek

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.