BELEDİYE MECLİSİ MASKE TAKARAK LÖSEV’E DESTEK VERDİ

YAŞAM 06.11.2019 - 18:56, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3138+ kez okundu.
 

BELEDİYE MECLİSİ MASKE TAKARAK LÖSEV’E DESTEK VERDİ

Burdur Belediye Meclisi ve Meclis Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kasım Ayı olağan Meclis, toplantısında, yüzlerine maske takarak Lösev çalışmalarına dikkat çekti.
Burdur Belediye Meclisi 2019 yılı Kasım Ayı olağan meclis toplantısında; Meclis üyeleri ve toplantıyı yöneten Başkan Ali Orkun Ercengiz birlikte maske takarak “Lösev’ in çalışmalarına destek verdi. CHP Burdur Kadın kolları üyeleri de dinleyici koltuklarından bu eyleme maske takarak destek verdi. Lösev bilhassa çocukların yoğun olarak başvurduğu ve tedavilerine devam ettiği kamu yararına bu konudaki ihtiyacı karşılayan önemli kuruluşlarımızdan olduğu belirtildi.      HALK OTOBÜSLERİ ÜCRET SKALASI TARTIŞILARAK KARARA BAĞLANDI Burdur belediyesinin Kasım ayı meclis toplantısında gündeminde olan konular arasında yer üniversite İstiklal yerleşkesine şehirden öğrencileri taşıyan ve son günlerde kamuoyunu meşgul eden “Belediye Halk otobüsleri işletmesi” ile ilgili ücret skalasının pahalı ve taşıma ücretlerinin indirilmesi konusunda taleplerini yeniden görüştü. Daha önce 2.25 TL olan öğrenci başına taşıma ücretleri meclise getirilen teklif ile meclis üyeleri tarafından 1.95 TL olarak karar altına alındı. Öğrencilerin tepkilerini Burdur Belediyesi önüne taşımaları üzerine, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, meclisin çalışmalarını engelleyeceği ve böyle bir duruma izin veremeyeceğini belirterek konu hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Başkan Ercengiz, doğal olarak öğrencilerin şehir merkezinden istiklal yerleşkesine taşınması ve belediye adına işletme yapan “Belediye Halk Otobüsleri  İşletmesi” tarafından yapılmaktadır. Ancak kendilerinin de bu konudaki fikirlerini alarak daha önce 2.25 TL’lik bu ücreti 1.95 düzeyine çektik ve bu gün karara bağlanması için meclis gündemine getirdik dedi. Öğrenci temsilcilerinin de katıldığı meclis toplantısında konu kendilerine de anlatıldı.            AK PARTİ BELEDİYE MECLİS GURUBUNUN SON DAKİKA ATAĞI TUTMADI Burdur Belediyesinin AK Partili üyelerinin son dakika da meclise getirdiği 1.75 TL olsun teklifi ise bu konunun siyaset konusu yapılmaması gerektiğini belirten Başkan Ali Orkun Ercengiz’in bu konudaki meclis üyelerine anlattığı ifadeler ile havada kaldı. Başkan Ercengiz, üniversite istiklal yerleşkesine öğrencileri taşımanın mecburiyeti yanında “Burdur Belediyesi Halk Otobüsleri” bunu yapmadığı veya bu konunun alternatifi olmadığını sizlerde biliyorsunuz. Böyle bir konuyu politik olarak kullanmanın kimseye faydası yok ve biz meclis olarak bu yükümlülüğü yerine getiren insanları da düşünüyoruz ve Aralık ayındaki meclis toplantısında bu konuda tekrar değerlendirme yaparız dedi. Ve meclis üyeleri tarafından öğrencilerin taşınması 1.95 olarak oylanarak karara bağlandı.
Burdur Belediye Meclisi ve Meclis Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kasım Ayı olağan Meclis, toplantısında, yüzlerine maske takarak Lösev çalışmalarına dikkat çekti.

Burdur Belediye Meclisi 2019 yılı Kasım Ayı olağan meclis toplantısında; Meclis üyeleri ve toplantıyı yöneten Başkan Ali Orkun Ercengiz birlikte maske takarak “Lösev’ in çalışmalarına destek verdi. CHP Burdur Kadın kolları üyeleri de dinleyici koltuklarından bu eyleme maske takarak destek verdi. Lösev bilhassa çocukların yoğun olarak başvurduğu ve tedavilerine devam ettiği kamu yararına bu konudaki ihtiyacı karşılayan önemli kuruluşlarımızdan olduğu belirtildi.

     HALK OTOBÜSLERİ ÜCRET SKALASI TARTIŞILARAK KARARA BAĞLANDI

Burdur belediyesinin Kasım ayı meclis toplantısında gündeminde olan konular arasında yer üniversite İstiklal yerleşkesine şehirden öğrencileri taşıyan ve son günlerde kamuoyunu meşgul eden “Belediye Halk otobüsleri işletmesi” ile ilgili ücret skalasının pahalı ve taşıma ücretlerinin indirilmesi konusunda taleplerini yeniden görüştü. Daha önce 2.25 TL olan öğrenci başına taşıma ücretleri meclise getirilen teklif ile meclis üyeleri tarafından 1.95 TL olarak karar altına alındı.

Öğrencilerin tepkilerini Burdur Belediyesi önüne taşımaları üzerine, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, meclisin çalışmalarını engelleyeceği ve böyle bir duruma izin veremeyeceğini belirterek konu hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Başkan Ercengiz, doğal olarak öğrencilerin şehir merkezinden istiklal yerleşkesine taşınması ve belediye adına işletme yapan “Belediye Halk Otobüsleri  İşletmesi” tarafından yapılmaktadır. Ancak kendilerinin de bu konudaki fikirlerini alarak daha önce 2.25 TL’lik bu ücreti 1.95 düzeyine çektik ve bu gün karara bağlanması için meclis gündemine getirdik dedi. Öğrenci temsilcilerinin de katıldığı meclis toplantısında konu kendilerine de anlatıldı.

           AK PARTİ BELEDİYE MECLİS GURUBUNUN SON DAKİKA ATAĞI TUTMADI

Burdur Belediyesinin AK Partili üyelerinin son dakika da meclise getirdiği 1.75 TL olsun teklifi ise bu konunun siyaset konusu yapılmaması gerektiğini belirten Başkan Ali Orkun Ercengiz’in bu konudaki meclis üyelerine anlattığı ifadeler ile havada kaldı. Başkan Ercengiz, üniversite istiklal yerleşkesine öğrencileri taşımanın mecburiyeti yanında “Burdur Belediyesi Halk Otobüsleri” bunu yapmadığı veya bu konunun alternatifi olmadığını sizlerde biliyorsunuz. Böyle bir konuyu politik olarak kullanmanın kimseye faydası yok ve biz meclis olarak bu yükümlülüğü yerine getiren insanları da düşünüyoruz ve Aralık ayındaki meclis toplantısında bu konuda tekrar değerlendirme yaparız dedi. Ve meclis üyeleri tarafından öğrencilerin taşınması 1.95 olarak oylanarak karara bağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.