BELEDİYE PERSONELİNİ VE VATANDAŞI TEHDİT EDEREK SEÇİM ALMAK İSTİYORLAR

SİYASET 19.03.2019 - 14:45, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3887+ kez okundu.
 

BELEDİYE PERSONELİNİ VE VATANDAŞI TEHDİT EDEREK SEÇİM ALMAK İSTİYORLAR

Bucak Belediyesi’ni iktidar partisi haricinde başka bir siyasi parti kazanacak olursa hizmet gelmezmiş. başka bir Siyasi Parti kazanırsa, Belediye de çalışanlarının maaşları ödenemezmiş
Burdur Bucak İYİ Parti Belediye Başkanı Adayı AV. Ahmet Alpaslan Dursun,yaptığı açıklamada; 31 Mart 2019 günü Yapılacak olan Yerel ve Mahalli İdareler Seçimlerine az bir zaman kala özellikle Bucak’lı Hemşerilerimizi ve Bucak Belediyesi’nde çalışan personelimizi ilgilendiren mesnetsiz, asılsız, bir takım söylentiler ve yalanlarla dolu ifadeler bazı kendini ve haddini bilmezler tarafından seçimlere, demokrasiye, halk iradesine karşı gölge düşürecek tehdit ve şantaj kokan bizleri de derinden üzen beyanlar kulaktan kulağa yayılmaya başladı.                 Nedir bunlar? 1-      Bucak Belediyesi’ni iktidar partisi haricinde başka bir siyasi parti kazanacak olursa hizmet gelmezmiş. 2-      Eğer Bucak Belediyesi’ni Adalet ve Kalkınma Partisi haricinde başka bir Siyasi Parti kazanırsa, Belediye de çalışan KARDEŞLERİMİZİN MAAŞLARI ÖDENMEZMİŞ!!!   Kıymetli hemşehrilerim, bu söylentiler külliyen yalandır. Gayri safi Milli hasıladan kişi başına düşen gelir her ay İller Bankası tarafından hangi Siyasi partiden olursa olsun bütün belediyelere EŞİT olarak nüfusa oranla dağıtılmak zorundadır. Ayrıca Bucak Belediye’mizin kendine münhasır İRAD ve farklı gelirleri vardır. Bizle projelerimizi hazırlarken kaynak bazında da çalışmalarımızı yapmış olup sizlere verdiğimiz sözleri harfiyen yerine getirmekle mükellefiz, bundan hiçbir Bucak’lı hemşerimizin kuşkusu olmasın. Belediye’de çalışan kardeşlerimizin maaşları hususuna gelince bizim anlayışımız, Emekçinin Alınteri Kurumadan Hakkının verilmesi doğrultusundadır. Bizler bu Demokrasi yarışına ve Bucak’a Hizmet Aşkı ile yola çıktığımız zaman, bu kutlu yolda bizim en büyük destek ve yardımcılarımızın Bucak Belediye’sinde çalışan siz Kıymetli Kardeşlerimizin olacağını bilerek ve umut ederek bu yolda sizleri de bizlerden farklı görmedik. Her arkadaşımız emeğinin karşılığını günün de ve son kuruşuna kadar alacaktır. 2,5 Yıldır Bucak Belediyesi’ni Kayyum olarak İlçe Kaymakamımız Sn. Yalçın SEZGİN Bey yönetiyor, kendilerine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. 2,5 Yıldır Kayyuma terk edilmiş Belediye eğer çalışanlarının maaşlarını ödüyorsa seçilmiş bir Belediye Başkanı zaten ÖDER. Bu asılsız ve şantaj kokan dedikoduyu, yalanı ortaya atan haysiyet yoksunu kişilere şunu sormak istiyorum; 2,5 Yıldır Belediye Başkanı bile olmayan Bucak Belediyesi çalışanlarının maaşlarını babalarınızın tarlalarını satarak SİZ Mİ ÖDEDİNİZ? Allah Takdir Kısmet eder, Siz Bucak’lı Hemşerilerimiz de Teveccüh gösterirseniz BUCAK HALKI HİZMET, BELEDİYE ÇALIŞANLARIMIZ DA MAAŞLARINI ALACAKLARDIR.  
Bucak Belediyesi’ni iktidar partisi haricinde başka bir siyasi parti kazanacak olursa hizmet gelmezmiş. başka bir Siyasi Parti kazanırsa, Belediye de çalışanlarının maaşları ödenemezmiş

Burdur Bucak İYİ Parti Belediye Başkanı Adayı AV. Ahmet Alpaslan Dursun,yaptığı açıklamada; 31 Mart 2019 günü Yapılacak olan Yerel ve Mahalli İdareler Seçimlerine az bir zaman kala özellikle Bucak’lı Hemşerilerimizi ve Bucak Belediyesi’nde çalışan personelimizi ilgilendiren mesnetsiz, asılsız, bir takım söylentiler ve yalanlarla dolu ifadeler bazı kendini ve haddini bilmezler tarafından seçimlere, demokrasiye, halk iradesine karşı gölge düşürecek tehdit ve şantaj kokan bizleri de derinden üzen beyanlar kulaktan kulağa yayılmaya başladı.

                Nedir bunlar?

1-      Bucak Belediyesi’ni iktidar partisi haricinde başka bir siyasi parti kazanacak olursa hizmet gelmezmiş.

2-      Eğer Bucak Belediyesi’ni Adalet ve Kalkınma Partisi haricinde başka bir Siyasi Parti kazanırsa, Belediye de çalışan KARDEŞLERİMİZİN MAAŞLARI ÖDENMEZMİŞ!!!

 

Kıymetli hemşehrilerim, bu söylentiler külliyen yalandır. Gayri safi Milli hasıladan kişi başına düşen gelir her ay İller Bankası tarafından hangi Siyasi partiden olursa olsun bütün belediyelere EŞİT olarak nüfusa oranla dağıtılmak zorundadır.

Ayrıca Bucak Belediye’mizin kendine münhasır İRAD ve farklı gelirleri vardır. Bizle projelerimizi hazırlarken kaynak bazında da çalışmalarımızı yapmış olup sizlere verdiğimiz sözleri harfiyen yerine getirmekle mükellefiz, bundan hiçbir Bucak’lı hemşerimizin kuşkusu olmasın.

Belediye’de çalışan kardeşlerimizin maaşları hususuna gelince bizim anlayışımız, Emekçinin Alınteri Kurumadan Hakkının verilmesi doğrultusundadır. Bizler bu Demokrasi yarışına ve Bucak’a Hizmet Aşkı ile yola çıktığımız zaman, bu kutlu yolda bizim en büyük destek ve yardımcılarımızın Bucak Belediye’sinde çalışan siz Kıymetli Kardeşlerimizin olacağını bilerek ve umut ederek bu yolda sizleri de bizlerden farklı görmedik. Her arkadaşımız emeğinin karşılığını günün de ve son kuruşuna kadar alacaktır.

2,5 Yıldır Bucak Belediyesi’ni Kayyum olarak İlçe Kaymakamımız Sn. Yalçın SEZGİN Bey yönetiyor, kendilerine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. 2,5 Yıldır Kayyuma terk edilmiş Belediye eğer çalışanlarının maaşlarını ödüyorsa seçilmiş bir Belediye Başkanı zaten ÖDER. Bu asılsız ve şantaj kokan dedikoduyu, yalanı ortaya atan haysiyet yoksunu kişilere şunu sormak istiyorum; 2,5 Yıldır Belediye Başkanı bile olmayan Bucak Belediyesi çalışanlarının maaşlarını babalarınızın tarlalarını satarak SİZ Mİ ÖDEDİNİZ? Allah Takdir Kısmet eder, Siz Bucak’lı Hemşerilerimiz de Teveccüh gösterirseniz BUCAK HALKI HİZMET, BELEDİYE ÇALIŞANLARIMIZ DA MAAŞLARINI ALACAKLARDIR.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.