BELEDİYE RAMAZAN YARDIM PAKETLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

YAŞAM 14.05.2019 - 11:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3645+ kez okundu.
 

BELEDİYE RAMAZAN YARDIM PAKETLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Burdur Belediyesi, her yıl sosyal yardımlaşma adı altında yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımında bulundu.
Burdur Belediyesi tarafından her yıl ihtiyaç sahiplerine dağıtılan Ramazan yardım paketleri de sorunsuz olarak sahiplerini buldu. Geleneksel hale gelen Sosyal yardımlaşma çalışmalarının en büyük paydaşlarından biri olan mahalle muhtarları vasıtası ile belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere, Burdur Belediyesi tarafından 1500 adet temel gıda maddelerinden oluşan yardım paketlerini ulaştırıldı. Gıda paketlerinin bir ailenin yaklaşık bir ay boyunca gıda ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırlandığı ifade eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Gıda yardımı için dar gelirli ihtiyaç sahibi yaklaşık 1500 aileyi muhtarlarımızla birlikte tespit ettik. Burdur Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız, olmaya da devam edeceğiz.” Dedi.
Burdur Belediyesi, her yıl sosyal yardımlaşma adı altında yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımında bulundu.

Burdur Belediyesi tarafından her yıl ihtiyaç sahiplerine dağıtılan Ramazan yardım paketleri de sorunsuz olarak sahiplerini buldu. Geleneksel hale gelen Sosyal yardımlaşma çalışmalarının en büyük paydaşlarından biri olan mahalle muhtarları vasıtası ile belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere, Burdur Belediyesi tarafından 1500 adet temel gıda maddelerinden oluşan yardım paketlerini ulaştırıldı.

Gıda paketlerinin bir ailenin yaklaşık bir ay boyunca gıda ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırlandığı ifade eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Gıda yardımı için dar gelirli ihtiyaç sahibi yaklaşık 1500 aileyi muhtarlarımızla birlikte tespit ettik. Burdur Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız, olmaya da devam edeceğiz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.