BELEDİYELER BİRLİĞİ “ALİ ORKUN ERCENGİZ İLE DEVAM”

GÜNDEM 01.05.2019 - 11:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3990+ kez okundu.
 

BELEDİYELER BİRLİĞİ “ALİ ORKUN ERCENGİZ İLE DEVAM”

Burdur Belediye Başkanı ve Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Ali Orkun Ercengiz başkanlığında yapılan toplantıda, Belediyeler Birliği Başkanlığını yine Ali Orkun Ercengiz kazandı.
Burdur Belediye Başkanı ve Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Ali Orkun Ercengiz başkanlığında yapılan toplantıda Belediyeler Birliği Başkanlığını yine Ali Orkun Ercengiz kazandı. Rakibi Emrullah Ünal’la girdiği yarışta Ercengiz 29 oy alırken, Ünal 26 oy aldı. Toplantıya katılan 55 oydan 29’unu alan Ali Orkun Ercengiz, 2 yıllığına yeniden Burdur Belediyeler Birliği Başkanlığı'na seçildi. Burdur Belediyeler Birliği Başkanlığı seçimlerinin ardından yaptığı konuşmada, iktidarı, muhalefetiyle Burdur menfaatinde ne varsa, hep birlikte hareket etmeye hazır olduklarını ifade eden Başkan Ercengiz, “Çok kıymetli divan, değerli belediye başkanlarım, kıymetli meclis üyesi arkadaşlarım, birliğimizin değerli çalışanları, öncelikle yeni seçilen Başkan ve meclis üyesi arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Burdur için yapılacak ne varsa, iktidarı, muhalefeti hep birlikte kol kola gireceğiz. Kimin kapısı çalınması gerekiyorsa, hep birlikte çalacağız. Burdur’un ortak çıkarları ve paydasında, birlikte buluşacağız. Yeni dönemde şehrimizin ve ülkemizin gelişimde katkı koyacak işleri, hep birlikte gerçekleştirmeyi umut ediyorum. Biz, hepimiz Burdur için çalışıyoruz. Bundan sonra da birliğimiz yine öncesinde olduğu gibi, Burdur için çalışmaya devam edecek. Ben teveccüh gösteren, demokrasiye katkı veren tüm arkadaşlarıma bir kere daha teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu. Burdur Belediyeler Birliği komisyonu ise şu şekilde belirlendi;1.Başkan Vekili Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, 2.Başkan Vekili Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz olarak seçildi. Encümen Seçimlerinde ise Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz seçilirken, Arif Pak ve Ayfer Hınçal da Divan Katip Üyesi olarak belirlendi  
Burdur Belediye Başkanı ve Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Ali Orkun Ercengiz başkanlığında yapılan toplantıda, Belediyeler Birliği Başkanlığını yine Ali Orkun Ercengiz kazandı.

Burdur Belediye Başkanı ve Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Ali Orkun Ercengiz başkanlığında yapılan toplantıda Belediyeler Birliği Başkanlığını yine Ali Orkun Ercengiz kazandı. Rakibi Emrullah Ünal’la girdiği yarışta Ercengiz 29 oy alırken, Ünal 26 oy aldı. Toplantıya katılan 55 oydan 29’unu alan Ali Orkun Ercengiz, 2 yıllığına yeniden Burdur Belediyeler Birliği Başkanlığı'na seçildi.

Burdur Belediyeler Birliği Başkanlığı seçimlerinin ardından yaptığı konuşmada, iktidarı, muhalefetiyle Burdur menfaatinde ne varsa, hep birlikte hareket etmeye hazır olduklarını ifade eden Başkan Ercengiz, “Çok kıymetli divan, değerli belediye başkanlarım, kıymetli meclis üyesi arkadaşlarım, birliğimizin değerli çalışanları, öncelikle yeni seçilen Başkan ve meclis üyesi arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Burdur için yapılacak ne varsa, iktidarı, muhalefeti hep birlikte kol kola gireceğiz. Kimin kapısı çalınması gerekiyorsa, hep birlikte çalacağız. Burdur’un ortak çıkarları ve paydasında, birlikte buluşacağız. Yeni dönemde şehrimizin ve ülkemizin gelişimde katkı koyacak işleri, hep birlikte gerçekleştirmeyi umut ediyorum. Biz, hepimiz Burdur için çalışıyoruz. Bundan sonra da birliğimiz yine öncesinde olduğu gibi, Burdur için çalışmaya devam edecek. Ben teveccüh gösteren, demokrasiye katkı veren tüm arkadaşlarıma bir kere daha teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Burdur Belediyeler Birliği komisyonu ise şu şekilde belirlendi;1.Başkan Vekili Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, 2.Başkan Vekili Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz olarak seçildi. Encümen Seçimlerinde ise Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz seçilirken, Arif Pak ve Ayfer Hınçal da Divan Katip Üyesi olarak belirlendi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.