BİN AYDAN DAHA HAYIRLI OLAN KADİR GECESİ MÜBAREK OLSUN”

GÜNDEM 26.04.2022 - 13:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4471+ kez okundu.
 

BİN AYDAN DAHA HAYIRLI OLAN KADİR GECESİ MÜBAREK OLSUN”

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Kadir Gecesi münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Yusuf Keyik mesajında: “Mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, af ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı mübarek Kadir Gecesi’ni idrak edecek olmanın mutluluğunu ve sevincini yaşamaktayız. Tutulan oruçlar, yapılan ibadetler ve yardımlaşmalarla birlikte manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Ramazan ayı sevgi ve kardeşliğin pekiştiği bir aydır. Kadir Gecesi de bin aydan daha hayırlı bir gece olup, aynı zamanda müminler için de bir fırsattır. Kadir Gecesi dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, sevginin, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı özel günlerdendir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin ve Burdurlu hemşerilerimizin Kadir Gecesi’ni kutluyor, bu gecenin hayırlara vesile olmasını tem
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Kadir Gecesi münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yusuf Keyik mesajında: “Mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, af ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı mübarek Kadir Gecesi’ni idrak edecek olmanın mutluluğunu ve sevincini yaşamaktayız.

Tutulan oruçlar, yapılan ibadetler ve yardımlaşmalarla birlikte manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Ramazan ayı sevgi ve kardeşliğin pekiştiği bir aydır. Kadir Gecesi de bin aydan daha hayırlı bir gece olup, aynı zamanda müminler için de bir fırsattır. Kadir Gecesi dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, sevginin, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı özel günlerdendir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin ve Burdurlu hemşerilerimizin Kadir Gecesi’ni kutluyor, bu gecenin hayırlara vesile olmasını tem

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.