BİOENERJİ İLE ZİRVEYE, ÖDÜLE DOYMUYOR

YAŞAM 12.05.2022 - 23:45, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4416+ kez okundu.
 

BİOENERJİ İLE ZİRVEYE, ÖDÜLE DOYMUYOR

Pozitif enerjinin vücuda girip yayılınca da negatif enerji vücuttan attığını ifade eden Sarıalioğlu Çebi,’ Böylece denge sağlanmış ve sağlıklı bir yaşam için iyi bir adım daha atılmış olunur.
Sekiz ayrı belgesi bulunan ve bugüne kadar birçok ödüle layık görülen dünyaca ünlü  Bioenerji Uzmanı Kudret Sarıalioğlu Çebi, alfa bioenerjinin fiziksel, ruhsal, zihinsel ve enerjetik olarak bütüncül bir terapi yöntemi olduğunu söyledi. Pozitif enerjinin vücuda girip yayılınca da negatif enerji vücuttan attığını ifade eden Sarıalioğlu Çebi,’ Böylece denge sağlanmış ve sağlıklı bir yaşam için iyi bir adım daha atılmış olunur. Eğer bioenerji seanslarını alırsanız bunun bedeninize ve ruhunuza çok iyi geldiğini fark edeceksiniz' dedi. Bionerji dengesinin en iyi seviyede tutulması gerektiğini ifade eden Bioenerji Uzmanı Kudret Sarıalioğlu Çebi, verimli çalışma, stressiz yaşayabilme, hedefe odaklanabilme ve hayat enerjisi için bu durumun zorunlu olduğunu kaydetti. Gün içinde istemsiz de olsa bazı anlarda dengenin bozulabildiğine dikkat çeken Çebi, "Bunun birçok sebebi vardır. Yaşanılan ortamlar (kirli hava, yapay gıdalar ve maruz kaldığımız dalgalar vs.) hayat standartlarımız ve şartlarımız (stres, sosyal çevremiz, sanat ve spora zaman ayıramama vs.), duygularımızı (panik, endişe, korku vs.) kontrol edememek bu dengenin bozulmasının başlıca sebeplerindendir. Eğer günlük yaşamdaki dengemizde bir bozulma olursa vücudumuz bizi bu konuda kendiliğinden uyarıyor. Uyku bozukluğu, aşırı terleme, yorgunluk ve halsizlik, çabuk sinirlenme, memnuniyetsizlik gibi durumlar artık sık karşılaştığımız durumlar olmaktadır. İşte tüm bunların esas çıkış noktası bioenerji ile alakalıdır ve bioenerji dengesinin kısa sürede tekrar kurulması gerekmektedir" diye konuştu. YURT DIŞINDAN BİOENERJİ TERAPİSİ İÇİN BANA GELİYORLAR Başta Amerika olmak üzere, Rusya, Fransa ve İtalya’dan bioenerji terapisi için birçok ünlünün kendisinden yardım aldığını dile getiren Kudret Sarıalioğlu Çebi,’Terapi gören ziyaretçilerimiz daha huzurlu bir yaşam sürdürüyorlar’ diyor.
Pozitif enerjinin vücuda girip yayılınca da negatif enerji vücuttan attığını ifade eden Sarıalioğlu Çebi,’ Böylece denge sağlanmış ve sağlıklı bir yaşam için iyi bir adım daha atılmış olunur.

Sekiz ayrı belgesi bulunan ve bugüne kadar birçok ödüle layık görülen dünyaca ünlü  Bioenerji Uzmanı Kudret Sarıalioğlu Çebi, alfa bioenerjinin fiziksel, ruhsal, zihinsel ve enerjetik olarak bütüncül bir terapi yöntemi olduğunu söyledi.

Pozitif enerjinin vücuda girip yayılınca da negatif enerji vücuttan attığını ifade eden Sarıalioğlu Çebi,’ Böylece denge sağlanmış ve sağlıklı bir yaşam için iyi bir adım daha atılmış olunur. Eğer bioenerji seanslarını alırsanız bunun bedeninize ve ruhunuza çok iyi geldiğini fark edeceksiniz' dedi.

Bionerji dengesinin en iyi seviyede tutulması gerektiğini ifade eden Bioenerji Uzmanı Kudret Sarıalioğlu Çebi, verimli çalışma, stressiz yaşayabilme, hedefe odaklanabilme ve hayat enerjisi için bu durumun zorunlu olduğunu kaydetti. Gün içinde istemsiz de olsa bazı anlarda dengenin bozulabildiğine dikkat çeken Çebi, "Bunun birçok sebebi vardır. Yaşanılan ortamlar (kirli hava, yapay gıdalar ve maruz kaldığımız dalgalar vs.) hayat standartlarımız ve şartlarımız (stres, sosyal çevremiz, sanat ve spora zaman ayıramama vs.), duygularımızı (panik, endişe, korku vs.) kontrol edememek bu dengenin bozulmasının başlıca sebeplerindendir. Eğer günlük yaşamdaki dengemizde bir bozulma olursa vücudumuz bizi bu konuda kendiliğinden uyarıyor. Uyku bozukluğu, aşırı terleme, yorgunluk ve halsizlik, çabuk sinirlenme, memnuniyetsizlik gibi durumlar artık sık karşılaştığımız durumlar olmaktadır. İşte tüm bunların esas çıkış noktası bioenerji ile alakalıdır ve bioenerji dengesinin kısa sürede tekrar kurulması gerekmektedir" diye konuştu.

YURT DIŞINDAN BİOENERJİ TERAPİSİ İÇİN BANA GELİYORLAR

Başta Amerika olmak üzere, Rusya, Fransa ve İtalya’dan bioenerji terapisi için birçok ünlünün kendisinden yardım aldığını dile getiren Kudret Sarıalioğlu Çebi,’Terapi gören ziyaretçilerimiz daha huzurlu bir yaşam sürdürüyorlar’ diyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.