BİONTECH AŞISI KİMLERE YAPILDI…

SAĞLIK 16.01.2021 - 12:08, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3304+ kez okundu.
 

BİONTECH AŞISI KİMLERE YAPILDI…

Burdur CHP Milletvekili Dr. Mehmet GÖKER Sağlık Bakanı Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya BionTech aşısı ile ilgili yazılı soru önergesi verdi.
Burdur CHP Milletvekili Dr. Mehmet GÖKER. Ülkemizde Koronavirüs salgını ile mücadelemiz de yaklaşık 10 ay gibi bir süreyi geride bırakan ülkemiz çözüm olarak nihayet Çin’den getirilen az sayıda aşıların öncelikle sağlık çalışanlarına yapılmaya başlandığını belirten GÖKER, “14 günlük test sürecinin tamamlanmasının ardından önceki gün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyelerine uygulanan CoronaVac aşıları tüm ülke tarafından yakından takip edilmektedir.                   ALMAN BİONTECH AŞISI KİMLERE VURULDU Milletvekili Dr Göker, Diğer taraftan, Alman menşeili BionTech firması tarafından üretilen koronavirüs aşısının 25 bin doz olarak ülkemize geldiği ve bazı kişilere uygulandığı yönündeki iddialar basınımız aracılığı ile kamuoyuna yansımıştır” dedi. Söz konusu aşılarla ilgili yazılı soru önergesini TBMM Başkanlığına sunan CHP’li Vekil, Sağlık Bakanı’na bir takım sorular yöneltti. Burdur CHP Milletvekili Dr. Mehmet GÖKER yazılı soru önergesinde şu soruları sordu… BionTech firması tarafından üretilen koronavirüs aşısı ülkemize gelmiş midir? Eğer gelmişse ne zaman ve kaç doz olarak gelmiştir? Söz konusu aşı kimlere ne zaman yapılmıştır?  
Burdur CHP Milletvekili Dr. Mehmet GÖKER Sağlık Bakanı Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya BionTech aşısı ile ilgili yazılı soru önergesi verdi.

Burdur CHP Milletvekili Dr. Mehmet GÖKER. Ülkemizde Koronavirüs salgını ile mücadelemiz de yaklaşık 10 ay gibi bir süreyi geride bırakan ülkemiz çözüm olarak nihayet Çin’den getirilen az sayıda aşıların öncelikle sağlık çalışanlarına yapılmaya başlandığını belirten GÖKER, “14 günlük test sürecinin tamamlanmasının ardından önceki gün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyelerine uygulanan CoronaVac aşıları tüm ülke tarafından yakından takip edilmektedir.

                  ALMAN BİONTECH AŞISI KİMLERE VURULDU

Milletvekili Dr Göker, Diğer taraftan, Alman menşeili BionTech firması tarafından üretilen koronavirüs aşısının 25 bin doz olarak ülkemize geldiği ve bazı kişilere uygulandığı yönündeki iddialar basınımız aracılığı ile kamuoyuna yansımıştır” dedi. Söz konusu aşılarla ilgili yazılı soru önergesini TBMM Başkanlığına sunan CHP’li Vekil, Sağlık Bakanı’na bir takım sorular yöneltti.

Burdur CHP Milletvekili Dr. Mehmet GÖKER yazılı soru önergesinde şu soruları sordu…

BionTech firması tarafından üretilen koronavirüs aşısı ülkemize gelmiş midir?

Eğer gelmişse ne zaman ve kaç doz olarak gelmiştir?

Söz konusu aşı kimlere ne zaman yapılmıştır?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.