BİRLİK BAŞKANLIĞI YARIŞIN DA BAŞARI KAMİL ÖZCAN’IN OLDU

GÜNDEM 17.08.2017 - 17:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4031+ kez okundu.
 

BİRLİK BAŞKANLIĞI YARIŞIN DA BAŞARI KAMİL ÖZCAN’IN OLDU

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanlık seçimleri için oy kullanma işlemi 15.45 itibari ile son buldu
Sabah saatlerinde başlayan maraton yemek arasından sonra tekrar başladı.   482 delegenin yer aldığı listede 476 kişi oy kullandı. Açıklanan sonuçlara göre; Kamil Özcan Aldığı 185 oyla yeni genel başkan oldu.  Oy kullanmanın sona ermesinin ardından oy sayımına geçildi. Heyecanın dorukta olduğu anda adeta nefesler tutuldu. Adayların aldıkları oyların sayılmasının ardından sonuçlar açıklandığında; salonda Burdur adayı Kamil Özcan’ın kazandığının anlaşılması üzerine büyük bir coşku ve heyecan yaşandı. Destekçileri açıklanan sonucun ardından Yeni Genel Başkan Özcan’ın etrafında toplanarak, tebrik yağmuruna tuttular. Özcan’ın sevincine ortak oldular.
Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanlık seçimleri için oy kullanma işlemi 15.45 itibari ile son buldu

Sabah saatlerinde başlayan maraton yemek arasından sonra tekrar başladı.   482 delegenin yer aldığı listede 476 kişi oy kullandı. Açıklanan sonuçlara göre; Kamil Özcan Aldığı 185 oyla yeni genel başkan oldu.  Oy kullanmanın sona ermesinin ardından oy sayımına geçildi. Heyecanın dorukta olduğu anda adeta nefesler tutuldu.
Adayların aldıkları oyların sayılmasının ardından sonuçlar açıklandığında; salonda Burdur adayı Kamil Özcan’ın kazandığının anlaşılması üzerine büyük bir coşku ve heyecan yaşandı.
Destekçileri açıklanan sonucun ardından Yeni Genel Başkan Özcan’ın etrafında toplanarak, tebrik yağmuruna tuttular. Özcan’ın sevincine ortak oldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.