BİZ VATANDAŞ ODAKLI BELEDİYECİLİK YAPTIK

YAŞAM 03.03.2019 - 11:46, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4605+ kez okundu.
 

BİZ VATANDAŞ ODAKLI BELEDİYECİLİK YAPTIK

Burdur belediye Başkanı Ali Orkun Ercangiz, mahalle toplantıları kapsamında Bozkurt Mahallesi Sakinleri ile bir araya geldi.
 Önümüzdeki günlerde Burdur Belediyesine ait 9.000 m2’lik alanın Toplu Konut İdaresine yapılacak olan devri hakkında müjde vererek, konuya ilişkin süreçleri ve sebepleri vatandaşa aktardı. TOKİ Pazar Yeri Üstünde hazırlanan çadır toplantısında da her zaman olduğu gibi Bozkurt mahallesinde de ilgi yoğundu. Yürüttüğü sosyal belediyecilik anlayışının yanı sıra yaptığı yatırım ve hizmetlerden dolay vatandaşın sevgisini kazanan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in düzenlediği mahalle toplantılarına katılan her mahalle sakini mevcut belediye başkanını tezahüratla karşılayıp kucak dolusu sevgi ve desteklerle uğurluyor. Bozkurt Mahallesinde düzenlenen mahalle toplantısında konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesi’nde görev yaptığı beş yıllık süreçte yapılan yatırımlar, ödenen borçlar yapımı devam eden yatırım ve hizmetler hakkında vatandaşı bilgilendirerek, Bozkurt Mahallesi’nde başlayacak kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Bozkurt Mahallesi TOKİ, Kentsel dönüşüm ile ilgili övgü dolu sözler duydum ama bu dönüşümde bize en büyük katkıyı 96 ile katılım sağlayan, dönüşüme onay veren Bozkurt ve Depremevleri Mahallesi sakin ve sahipleri ile başardık. Biz, ilk günden itibaren burada bir dönüşüm yapılması gerektiğini, vatandaşımızın, mahalle sakinlerinin, Burdurlu hemşerilerimizin insanca yaşayabileceği konutların içinde oturabilmesi için, üzerimize düşen tüm görevleri yerine getireceğimizin sözünü verdik. Çok şükür k,i geçtiğimiz ay ihalesi tamamlandı. Gelirken gördüm, hemşerilerimiz evlerini boşaltmaya başlamış. Çünkü Nisan ayının ortasından itibaren yıkım başlayacak ve burada bu alanda yepyeni konutlar yükselecek. Başta hak sahiplerimiz olmak üzere, dar ve orta gelirli yurttaşlarımızı insanca yaşayabileceği konutlara inşallah hep birlikte kavuşturacağız. Bu mahallemiz için belki de yaptığımız en büyük güzellik, en büyük birliktelik.” Şeklinde konuştu.  
Burdur belediye Başkanı Ali Orkun Ercangiz, mahalle toplantıları kapsamında Bozkurt Mahallesi Sakinleri ile bir araya geldi.

 Önümüzdeki günlerde Burdur Belediyesine ait 9.000 m2’lik alanın Toplu Konut İdaresine yapılacak olan devri hakkında müjde vererek, konuya ilişkin süreçleri ve sebepleri vatandaşa aktardı. TOKİ Pazar Yeri Üstünde hazırlanan çadır toplantısında da her zaman olduğu gibi Bozkurt mahallesinde de ilgi yoğundu. Yürüttüğü sosyal belediyecilik anlayışının yanı sıra yaptığı yatırım ve hizmetlerden dolay vatandaşın sevgisini kazanan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in düzenlediği mahalle toplantılarına katılan her mahalle sakini mevcut belediye başkanını tezahüratla karşılayıp kucak dolusu sevgi ve desteklerle uğurluyor.

Bozkurt Mahallesinde düzenlenen mahalle toplantısında konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesi’nde görev yaptığı beş yıllık süreçte yapılan yatırımlar, ödenen borçlar yapımı devam eden yatırım ve hizmetler hakkında vatandaşı bilgilendirerek, Bozkurt Mahallesi’nde başlayacak kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Bozkurt Mahallesi TOKİ, Kentsel dönüşüm ile ilgili övgü dolu sözler duydum ama bu dönüşümde bize en büyük katkıyı 96 ile katılım sağlayan, dönüşüme onay veren Bozkurt ve Depremevleri Mahallesi sakin ve sahipleri ile başardık. Biz, ilk günden itibaren burada bir dönüşüm yapılması gerektiğini, vatandaşımızın, mahalle sakinlerinin, Burdurlu hemşerilerimizin insanca yaşayabileceği konutların içinde oturabilmesi için, üzerimize düşen tüm görevleri yerine getireceğimizin sözünü verdik. Çok şükür k,i geçtiğimiz ay ihalesi tamamlandı. Gelirken gördüm, hemşerilerimiz evlerini boşaltmaya başlamış. Çünkü Nisan ayının ortasından itibaren yıkım başlayacak ve burada bu alanda yepyeni konutlar yükselecek. Başta hak sahiplerimiz olmak üzere, dar ve orta gelirli yurttaşlarımızı insanca yaşayabileceği konutlara inşallah hep birlikte kavuşturacağız. Bu mahallemiz için belki de yaptığımız en büyük güzellik, en büyük birliktelik.” Şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.