BUCAK BELEDİYESİ BİR İLKİ DAHA BAŞARDI “ÇOCUK SOKAĞI” PROJESİ BAŞLATTI

EĞİTİM 07.08.2020 - 13:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3311+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYESİ BİR İLKİ DAHA BAŞARDI “ÇOCUK SOKAĞI” PROJESİ BAŞLATTI

Bucak ak Belediyesi çocukların verimli vakit geçirebileceği, butik sokaklar projesi ile çocuklar, güvenli, eğitici ve eğlenceli bir sokağa kavuşuyor.
Burdur’un Bucak Belediyesi pandemi nedeniyle evde sıkıntı yaşayan çocukları bu süreçte eğitmek ve eğlendirmek amaçlı “Çocuk Sokağı” projesini başlattı. Meydan parkı ile meydan bahçesi arasında kalan yolda Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılacak peyzaj çalışmalarının ardından çocukların güzel ve verimli vakit geçireceği ve çocukların psiko-motor gelişimlerine olumlu katkı sağlayacak aynı zamanda geçmişte birçoğumuzun da oynamış olduğu oyunlarında bulunduğu çocuk sokağının yapımına başlandı. Çocuk sokağı çalışmalarına başlayan ekipler çalışmalarını kısa sürede tamamlayacak. Çocuk sokağında bisiklet yolu, 2 adet fotoğraf platformu, çizgi film karakterleri, alfabe oyunları, dama santranç oyunu, mini basketbol, halka oyunu, kaplumbağa oyunu, labirent oyunu, örümcek ağı oyunu, pusula dart oyunu, Salyangoz oyunu, üçgen seksekten oluşan 10 farklı oyun alanı da bulunacak. Çocukların oyunları rahatlıkla oynayabilmeleri için oyunların bulunduğu alanda ise oyunu tanıtıcı görseller bulunacak.  
Bucak ak Belediyesi çocukların verimli vakit geçirebileceği, butik sokaklar projesi ile çocuklar, güvenli, eğitici ve eğlenceli bir sokağa kavuşuyor.

Burdur’un Bucak Belediyesi pandemi nedeniyle evde sıkıntı yaşayan çocukları bu süreçte eğitmek ve eğlendirmek amaçlı “Çocuk Sokağı” projesini başlattı. Meydan parkı ile meydan bahçesi arasında kalan yolda Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılacak peyzaj çalışmalarının ardından çocukların güzel ve verimli vakit geçireceği ve çocukların psiko-motor gelişimlerine olumlu katkı sağlayacak aynı zamanda geçmişte birçoğumuzun da oynamış olduğu oyunlarında bulunduğu çocuk sokağının yapımına başlandı. Çocuk sokağı çalışmalarına başlayan ekipler çalışmalarını kısa sürede tamamlayacak.

Çocuk sokağında bisiklet yolu, 2 adet fotoğraf platformu, çizgi film karakterleri, alfabe oyunları, dama santranç oyunu, mini basketbol, halka oyunu, kaplumbağa oyunu, labirent oyunu, örümcek ağı oyunu, pusula dart oyunu, Salyangoz oyunu, üçgen seksekten oluşan 10 farklı oyun alanı da bulunacak. Çocukların oyunları rahatlıkla oynayabilmeleri için oyunların bulunduğu alanda ise oyunu tanıtıcı görseller bulunacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.