BUCAK BELEDİYESİ HASTA VE YAŞLI VATANDAŞLARA EVDE BERBER HİZMETİ VERECEK

YAŞAM 29.09.2021 - 16:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3627+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYESİ HASTA VE YAŞLI VATANDAŞLARA EVDE BERBER HİZMETİ VERECEK

Bucak Belediyesi tarafından kent genelinde özel gereksinimli, yatan hasta ve sokağa çıkamayacak kadar yaşlı vatandaşlar için evde berber hizmetine başlanıyor.
Bucak Belediyesi gönül belediyeciliği hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor. Bucak Belediyesi tarafından kent genelinde özel gereksinimli, yatan hasta ve sokağa çıkamayacak kadar yaşlı vatandaşlar için evde berber hizmetine başlanıyor. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Evde berber hizmetinin sosyal belediyecilik anlayışı gereği olarak ortaya konulduğunu belirterek, ilk etapta sadece erkeklere yönelik başlatılan hizmetin kısa sürede kadın kuaför aracılığıyla da sürdürüleceğini aktardı. Başkan Ünal açıklamasında, “Engellilerimiz, yaşlı ve hastalarımız pek çok kişisel ihtiyaçlarını akrabalarının yardımı sayesinde yapmak zorunda kalıyor. Biz de evde temizlik hizmetinden sonra evde berber hizmeti konusunda bu insanlarımıza yardımcı olmak istedik ve projeyi başlattık.” diye konuştu. Başkan Ünal, “Bucak Belediyesi olarak halkımıza verdiğimiz değeri göstermek ve yaşamlarını kolaylaştıracak katkılar sunabilmek için çeşitli projeleri hayata geçiriyoruz. Gözlemlerimiz sonucu bu kapsamda yürütülecek bir çalışmaya ihtiyaç olduğunu tespit ettik. Yaşlı ve engelliler ile felçli ve evden çıkamayacak derecede hasta olanlara yönelik ücretsiz berber hizmeti veriyoruz. Belediyemizin görevli berberi bu vatandaşlarımızı evinde tıraş ediyor. Vatandaşlarımız bilgi için Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzden ya da 05436481515 nolu telefondan bilgi alabilirler.” dedi.  
Bucak Belediyesi tarafından kent genelinde özel gereksinimli, yatan hasta ve sokağa çıkamayacak kadar yaşlı vatandaşlar için evde berber hizmetine başlanıyor.

Bucak Belediyesi gönül belediyeciliği hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor. Bucak Belediyesi tarafından kent genelinde özel gereksinimli, yatan hasta ve sokağa çıkamayacak kadar yaşlı vatandaşlar için evde berber hizmetine başlanıyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Evde berber hizmetinin sosyal belediyecilik anlayışı gereği olarak ortaya konulduğunu belirterek, ilk etapta sadece erkeklere yönelik başlatılan hizmetin kısa sürede kadın kuaför aracılığıyla da sürdürüleceğini aktardı.

Başkan Ünal açıklamasında, “Engellilerimiz, yaşlı ve hastalarımız pek çok kişisel ihtiyaçlarını akrabalarının yardımı sayesinde yapmak zorunda kalıyor. Biz de evde temizlik hizmetinden sonra evde berber hizmeti konusunda bu insanlarımıza yardımcı olmak istedik ve projeyi başlattık.” diye konuştu.

Başkan Ünal, “Bucak Belediyesi olarak halkımıza verdiğimiz değeri göstermek ve yaşamlarını kolaylaştıracak katkılar sunabilmek için çeşitli projeleri hayata geçiriyoruz. Gözlemlerimiz sonucu bu kapsamda yürütülecek bir çalışmaya ihtiyaç olduğunu tespit ettik. Yaşlı ve engelliler ile felçli ve evden çıkamayacak derecede hasta olanlara yönelik ücretsiz berber hizmeti veriyoruz. Belediyemizin görevli berberi bu vatandaşlarımızı evinde tıraş ediyor. Vatandaşlarımız bilgi için Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzden ya da 05436481515 nolu telefondan bilgi alabilirler.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.