BUCAK BELEDİYESİ KAR MÜCADELESİNE HAZIR

YAŞAM 01.01.2016 - 13:53, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3827+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYESİ KAR MÜCADELESİNE HAZIR

Bucak Belediyesi, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte muhtemel kar yağışı ve buzlanmaya karşı hazırlık çalışmalarını tamamladı.
Bucak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün yaptığı kışa hazırlık çalışmalarıyla, ilçede olası bir kar yağışı ve buzlanmaya karşı yoların açık olması, ulaşımın aksamaması ve vatandaşların zorluk yaşamaması için gerekli tüm hazırlıklar yapıldı. Soğuk ve yağışlı havanın etkisini göstermesiyle birlikte Bucak Belediyesi, karla mücadele ekipleri ve çalışmalara katılacak olan araç filosu hazır hale getirildi. Bucak Belediyesi, kar yağışının olumsuz etkilerini önlemek amacıyla kar kürüme, tuz serpme aracı, çok sayıda teknik ekipman ve personelle 7/24 hizmet verecek.   Bucak’ta Karla Mücadele 24 Saat Devam Edecek Olası kar yağışıyla birlikte hastanelere ulaşan yollarda, ana caddelerde ve kritik noktalarda kar temizliği ve tuzlama çalışmaları 24 saat devam edecek.   Tüm Ekip ve Ekipmanlarımızla Kışa Hazırız Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, kış mevsiminde kar yağışı ve buzlanmadan vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için hazırlık çalışmalarının tamamlandığını söyledi. Başkan Mutlu, “Acil müdahale ekipleri ve araç parkımız ile Bucak’da ulaşım ve günlük yaşamda sorunsuz bir kış dönemi geçirilmesi için gerekli gayreti göstereceğiz. Yoğun kar yağışı sonucu yaşanabilecek don ve buzlanma olaylarına karşı ise belediye olarak solüsyon ve tuz stoğumuzu hazırladık” dedi. Ekiplerin gece gündüz çalışmalarını sürdüreceklerini de belirten Başkan Süleyman Mutlu, “Ekiplerimiz tüm hazırlıklarını önceden tamamladı. Belediye olarak tüm ekip ve ekipmanlarımızla kışa hazırız” dedi.    
Bucak Belediyesi, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte muhtemel kar yağışı ve buzlanmaya karşı hazırlık çalışmalarını tamamladı.

Bucak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün yaptığı kışa hazırlık çalışmalarıyla, ilçede olası bir kar yağışı ve buzlanmaya karşı yoların açık olması, ulaşımın aksamaması ve vatandaşların zorluk yaşamaması için gerekli tüm hazırlıklar yapıldı. Soğuk ve yağışlı havanın etkisini göstermesiyle birlikte Bucak Belediyesi, karla mücadele ekipleri ve çalışmalara katılacak olan araç filosu hazır hale getirildi. Bucak Belediyesi, kar yağışının olumsuz etkilerini önlemek amacıyla kar kürüme, tuz serpme aracı, çok sayıda teknik ekipman ve personelle 7/24 hizmet verecek.

 

Bucak’ta Karla Mücadele 24 Saat Devam Edecek

Olası kar yağışıyla birlikte hastanelere ulaşan yollarda, ana caddelerde ve kritik noktalarda kar temizliği ve tuzlama çalışmaları 24 saat devam edecek.

 

Tüm Ekip ve Ekipmanlarımızla Kışa Hazırız

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, kış mevsiminde kar yağışı ve buzlanmadan vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için hazırlık çalışmalarının tamamlandığını söyledi. Başkan Mutlu, “Acil müdahale ekipleri ve araç parkımız ile Bucak’da ulaşım ve günlük yaşamda sorunsuz bir kış dönemi geçirilmesi için gerekli gayreti göstereceğiz. Yoğun kar yağışı sonucu yaşanabilecek don ve buzlanma olaylarına karşı ise belediye olarak solüsyon ve tuz stoğumuzu hazırladık” dedi. Ekiplerin gece gündüz çalışmalarını sürdüreceklerini de belirten Başkan Süleyman Mutlu, “Ekiplerimiz tüm hazırlıklarını önceden tamamladı. Belediye olarak tüm ekip ve ekipmanlarımızla kışa hazırız” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.