BUCAK BELEDİYESİNDEN ÜCRETSİZ WİFİ HİZMETİ

TEKNOLOJİ 27.07.2021 - 12:55, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3547+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYESİNDEN ÜCRETSİZ WİFİ HİZMETİ

Bucak Belediyesi Cumhuriyet Meydanı ve Çubuk içi deresi rekreasyon alanında ücretsiz wifi hizmetine başladı.
Ücretsiz wifi hizmeti hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ Günümüzde dijital teknoloji hayatımızın her ortamına girmiş durumda. Bizde Belediye olarak gelişen teknolojiyi yakından takip ediyor, hizmetlerimizi teknoloji alanına yaymaya çalışıyoruz. Hayatımızın her alanında olan teknolojiden halkımızın da ücretsiz yararlanabilmesi için Cumhuriyet Meydanı ve Çubuk içi deresi  rekreasyon alanında ücretsiz wifi hizmetimize başladık. Halkımız akıllı telefonlarından, tablet ve dizüstü bilgisayarlarından gerekli ayarlamaları yaparak kullanabilecekler. Teknoloji, bir araçtır; barışçıl ve iyi amaçlarla kullanılırsa insanlığa faydalı olur. Örneğin, bir bıçak, doğru kullanılırsa bir doktorun elinde neşter olur, hayat kurtarır; ama kötüye kullanılırsa bir katilin elinde, ölüme sebep olabilir. Gelişen teknolojinin insanlığa faydalı alanlarda kullanılması dileklerimle, Wifi istasyonumuzun hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi. WİFİ İSTASYONUNU NASIL KULLANILACAK! Wifi İstasyonu’nu kullanacak olan vatandaşlar iki adımda hizmetten yararlanabiliyor. İlk olarak “Yeni Kullanıcı” kaydı oluşturulması, ardından da “Kayıtlı Kullanıcı” butonundan giriş yapılması gerekiyor. Öncelikle mobil cihazlarda “Kablosuz Bağlantı” aktif hale getiriliyor. Kablosuz Ağ Listesi’nden Bucak Belediyesi Ücretsiz Wifi’ye bağlanıldıktan sonra mobil cihaza “Kablosuz ağda oturum açın” bildirimi geliyor. Bildirim tıklandığında sistem ara yüzü ekrana yansıyor. Ara yüzde “Yeni Kullanıcı” butonuna tıklayarak kullanıcılar sisteme telefon numarası, içeresinde bir büyük ve bir küçük harf olmak üzere en az 8 karakterden oluşacak şifre ile kaydolabiliyor. Kayıt tamamlandıktan sonra adımları izleyerek “Kayıtlı Kullanıcı” butonundan giriş yapan kullanıcılar, ücretsiz, kesintisiz ve güvenli internetten faydalanabiliyor.  
Bucak Belediyesi Cumhuriyet Meydanı ve Çubuk içi deresi rekreasyon alanında ücretsiz wifi hizmetine başladı.

Ücretsiz wifi hizmeti hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ Günümüzde dijital teknoloji hayatımızın her ortamına girmiş durumda. Bizde Belediye olarak gelişen teknolojiyi yakından takip ediyor, hizmetlerimizi teknoloji alanına yaymaya çalışıyoruz. Hayatımızın her alanında olan teknolojiden halkımızın da ücretsiz yararlanabilmesi için Cumhuriyet Meydanı ve Çubuk içi deresi  rekreasyon alanında ücretsiz wifi hizmetimize başladık. Halkımız akıllı telefonlarından, tablet ve dizüstü bilgisayarlarından gerekli ayarlamaları yaparak kullanabilecekler. Teknoloji, bir araçtır; barışçıl ve iyi amaçlarla kullanılırsa insanlığa faydalı olur. Örneğin, bir bıçak, doğru kullanılırsa bir doktorun elinde neşter olur, hayat kurtarır; ama kötüye kullanılırsa bir katilin elinde, ölüme sebep olabilir. Gelişen teknolojinin insanlığa faydalı alanlarda kullanılması dileklerimle, Wifi istasyonumuzun hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

WİFİ İSTASYONUNU NASIL KULLANILACAK!

Wifi İstasyonu’nu kullanacak olan vatandaşlar iki adımda hizmetten yararlanabiliyor. İlk olarak “Yeni Kullanıcı” kaydı oluşturulması, ardından da “Kayıtlı Kullanıcı” butonundan giriş yapılması gerekiyor.

Öncelikle mobil cihazlarda “Kablosuz Bağlantı” aktif hale getiriliyor. Kablosuz Ağ Listesi’nden Bucak Belediyesi Ücretsiz Wifi’ye bağlanıldıktan sonra mobil cihaza “Kablosuz ağda oturum açın” bildirimi geliyor. Bildirim tıklandığında sistem ara yüzü ekrana yansıyor. Ara yüzde “Yeni Kullanıcı” butonuna tıklayarak kullanıcılar sisteme telefon numarası, içeresinde bir büyük ve bir küçük harf olmak üzere en az 8 karakterden oluşacak şifre ile kaydolabiliyor. Kayıt tamamlandıktan sonra adımları izleyerek “Kayıtlı Kullanıcı” butonundan giriş yapan kullanıcılar, ücretsiz, kesintisiz ve güvenli internetten faydalanabiliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.