BUCAK İYİ PARTİ 23 NİSAN GÜNÜ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

ÇOCUK 24.04.2018 - 12:13, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4834+ kez okundu.
 

BUCAK İYİ PARTİ 23 NİSAN GÜNÜ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara hediyeler dağıttı
İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilçede bulunan hastane,park ve bahçeleri ziyaret ederek çocukların özel gününde onlara hediyeler dağıtarak sevindirdi.  İlk olarak Bucak Devlet Hastanesi'ne giden Başkan Safa Sönmez ve beraberindeki heyet, hastanede tedavi gören ve aileleri ile birlikte hastaneye gelen çocuklarlar yakından ilgilenerek onların "çocuk bayramı"nı kutladı. Çocuklara çeşitli hediyeler veren parti üyeleri, onların mutluluklarına ortak oldu.  Daha sonra işyerleri ve parklarda oynayan çocukları da ziyaret eden partililer, onlarla birlikte oyunlar oynadı.Çocuklara hediyeler veren İYİ Parti Bucak Teşkilatı üyeleri, geleceğin teminatı olan çocukların her zaman yanlarında olduklarını gösterdiler.  Dünyadaki tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk çocuklarına armağan edildiğini ifade eden Başkan Safa Sönmez, "Cumhuriyetimizin temeli olan ve ulusumuzun iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemiz ve tüm dünya çocuklarına armağan etiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98'inci yılını büyük coşkuyla kutlamanın onurunu ve sevincini yaşıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk bu önemli günü çocuklara armağan ederek, dünyada ilk çocuk bayramını ilan etmiş,  toplumun geleceğinin çocuklarda olduğunu vurgulayarak onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymuştur. Cumhuriyetimizin koruyucusu ve takipçisi olacak olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 98'inci yıldönümünü en içten dileklerimle kutlar, saygılar sunarım" ifadelerini kullandı.  
İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara hediyeler dağıttı

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilçede bulunan hastane,park ve bahçeleri ziyaret ederek çocukların özel gününde onlara hediyeler dağıtarak sevindirdi. 

İlk olarak Bucak Devlet Hastanesi'ne giden Başkan Safa Sönmez ve beraberindeki heyet, hastanede tedavi gören ve aileleri ile birlikte hastaneye gelen çocuklarlar yakından ilgilenerek onların "çocuk bayramı"nı kutladı. Çocuklara çeşitli hediyeler veren parti üyeleri, onların mutluluklarına ortak oldu. 

Daha sonra işyerleri ve parklarda oynayan çocukları da ziyaret eden partililer, onlarla birlikte oyunlar oynadı.Çocuklara hediyeler veren İYİ Parti Bucak Teşkilatı üyeleri, geleceğin teminatı olan çocukların her zaman yanlarında olduklarını gösterdiler. 

Dünyadaki tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk çocuklarına armağan edildiğini ifade eden Başkan Safa Sönmez, "Cumhuriyetimizin temeli olan ve ulusumuzun iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemiz ve tüm dünya çocuklarına armağan etiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98'inci yılını büyük coşkuyla kutlamanın onurunu ve sevincini yaşıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk bu önemli günü çocuklara armağan ederek, dünyada ilk çocuk bayramını ilan etmiş,  toplumun geleceğinin çocuklarda olduğunu vurgulayarak onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymuştur. Cumhuriyetimizin koruyucusu ve takipçisi olacak olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 98'inci yıldönümünü en içten dileklerimle kutlar, saygılar sunarım" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.