BUCAK İYİ PARTİ İYÇE BAŞKANI SÖNMEZ PİYASALAR HALKI KORKUTUYOR

SİYASET 23.03.2021 - 11:15, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3933+ kez okundu.
 

BUCAK İYİ PARTİ İYÇE BAŞKANI SÖNMEZ PİYASALAR HALKI KORKUTUYOR

Bugün yine ekonomimiz için kara bir gün. Bugün piyasaların açılması ile TL 15 değer kaybetmiştir Dolar 8 TL Euro 10 sınırına dayanmıştır.
Burdur Bucak İyi Parti İlçe Başkanı Sefa Sönmez, Doların ve Euro gibi yabancı paraların Türk parası karşısında iki günlük süre içinde 15’lere varan miktarda değer kazanması geçimini zor şartlarda karşılayan halkı korkutmaktadır. Bunun anlamı şudur Türk halkı 15 bir gecede fakirleşmiştir. Türk halkı derken iktidardan ihale alanlar iktidardan nemalananlar hariçtir. Bir gecede kaybeden sadece TL değil geleceğimizdir, gençliğimizdir. Zira her doğan vatan evladı 10.000 dolar borçla doğmaktadır. Bu borç katlanarak devam etmektedir. Dolayısıyla kaybedilen geleceğimizle birlikte hayallerimizdir... Yönetimdeki istikrarsızlık ve israfa artık ekonomimizin dayanacak hali kalmamıştır.Mevsimlik işçi bile 10 ay çalışırken, 3 ayda bir değişen ekonomi yönetimi ve merkez bankası, istikrarsızlığın nedenidir.İstikrarsızlığın ana nedeni aslında siyaseten iktidar sahipleridir.Rant ekonomisi ihale ekonomisi beton ekonomisi velhasıl ihale kanununu 180 kez değiştirenler bugünün asıl sorumluluklarıdır. İsraf yandaşlık kayırmacılık üzerine kurulu iktidar'ın görüldü ki ülkemize verebileceği bir şey artık kalmamıştır.Onlar saraylarında ve makamlarında sefa sürerken, halkımız pazarlardan akşamları daha ucuza nasıl evimize yiyecek götürürüz derdindedir. 3 Y ile iktidara geldiler. Bakınız çevrenize yoksulluk arttı mı? arttı. Yolsuzluk arttı mı? arttı yasaklar arttı mı arttı... Bir çok ülkede bile faiz eksilerde iken Ülkemizin de faizin en yüksek olduğu 7. ülke olması halkımıza revamıdır?? Vietnam Surinam ve Venezuela gibi ülkelerle faiz yarışına girmek bizlere reva mıdır? Bakın Türk Borsasına bugün Milyonlarca Vatandaşımız resmen bilinçli olarak soyuldu. Sorarım Değerli Hemşerilerim?Yolsuzluk yoksulluk halkımıza revamıdır??    
Bugün yine ekonomimiz için kara bir gün. Bugün piyasaların açılması ile TL 15 değer kaybetmiştir Dolar 8 TL Euro 10 sınırına dayanmıştır.

Burdur Bucak İyi Parti İlçe Başkanı Sefa Sönmez, Doların ve Euro gibi yabancı paraların Türk parası karşısında iki günlük süre içinde 15’lere varan miktarda değer kazanması geçimini zor şartlarda karşılayan halkı korkutmaktadır. Bunun anlamı şudur Türk halkı 15 bir gecede fakirleşmiştir. Türk halkı derken iktidardan ihale alanlar iktidardan nemalananlar hariçtir. Bir gecede kaybeden sadece TL değil geleceğimizdir, gençliğimizdir. Zira her doğan vatan evladı 10.000 dolar borçla doğmaktadır. Bu borç katlanarak devam etmektedir. Dolayısıyla kaybedilen geleceğimizle birlikte hayallerimizdir...

Yönetimdeki istikrarsızlık ve israfa artık ekonomimizin dayanacak hali kalmamıştır.Mevsimlik işçi bile 10 ay çalışırken, 3 ayda bir değişen ekonomi yönetimi ve merkez bankası, istikrarsızlığın nedenidir.İstikrarsızlığın ana nedeni aslında siyaseten iktidar sahipleridir.Rant ekonomisi ihale ekonomisi beton ekonomisi velhasıl ihale kanununu 180 kez değiştirenler bugünün asıl sorumluluklarıdır.

İsraf yandaşlık kayırmacılık üzerine kurulu iktidar'ın görüldü ki ülkemize verebileceği bir şey artık kalmamıştır.Onlar saraylarında ve makamlarında sefa sürerken, halkımız pazarlardan akşamları daha ucuza nasıl evimize yiyecek götürürüz derdindedir.

3 Y ile iktidara geldiler. Bakınız çevrenize yoksulluk arttı mı? arttı. Yolsuzluk arttı mı? arttı yasaklar arttı mı arttı...

Bir çok ülkede bile faiz eksilerde iken Ülkemizin de faizin en yüksek olduğu 7. ülke olması halkımıza revamıdır?? Vietnam Surinam ve Venezuela gibi ülkelerle faiz yarışına girmek bizlere reva mıdır? Bakın Türk Borsasına bugün Milyonlarca Vatandaşımız resmen bilinçli olarak soyuldu.

Sorarım Değerli Hemşerilerim?Yolsuzluk yoksulluk halkımıza revamıdır??

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.