BUCAK’TA BOTANİK PARK GÖRÜNTÜLERİ

YAŞAM 10.06.2022 - 15:29, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3548+ kez okundu.
 

BUCAK’TA BOTANİK PARK GÖRÜNTÜLERİ

Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde gerçekleştiriyor. İlçe Botanik Park görüntüsünü aldı
Bucak Belediyesi tarafından şehir merkezinde yer alan yürüyüş ve bisiklet yollarına, kaldırmalara, orta refüjlere, kavşaklara, parklara, bahçelere ve yol kenarlarına dikilen çeşitli renkten güller, çiçekler, bitkiler ve susuz peyzaj çalışması ile adeta görsel bir şölen sunuldu. Bucak Belediyesi tarafından şehrin farklı noktalarına dikilen çeşitli renkten güller, çicekler ve susuz (kurakçıl) peyzaj çalışması ile Bucak’ta seyrine doyulmaz kartpostallık görüntüler oluştu. Vatandaşların memnuniyetini dile getirdiği peyzaj çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde gerçekleştiriyor. Yürüyüş yollarımıza, orta refüjlere, şehrimizin ana arterlerine, kavşaklara, park ve bahçelerimize diktiğimiz güller ve gerçekleştirdiğimiz susuz peyzaj çalışması ile sadece gönüllere değil gözlere de hitap ediyoruz.” dedi.  
Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde gerçekleştiriyor. İlçe Botanik Park görüntüsünü aldı

Bucak Belediyesi tarafından şehir merkezinde yer alan yürüyüş ve bisiklet yollarına, kaldırmalara, orta refüjlere, kavşaklara, parklara, bahçelere ve yol kenarlarına dikilen çeşitli renkten güller, çiçekler, bitkiler ve susuz peyzaj çalışması ile adeta görsel bir şölen sunuldu.

Bucak Belediyesi tarafından şehrin farklı noktalarına dikilen çeşitli renkten güller, çicekler ve susuz (kurakçıl) peyzaj çalışması ile Bucak’ta seyrine doyulmaz kartpostallık görüntüler oluştu.

Vatandaşların memnuniyetini dile getirdiği peyzaj çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde gerçekleştiriyor. Yürüyüş yollarımıza, orta refüjlere, şehrimizin ana arterlerine, kavşaklara, park ve bahçelerimize diktiğimiz güller ve gerçekleştirdiğimiz susuz peyzaj çalışması ile sadece gönüllere değil gözlere de hitap ediyoruz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.