BUCAK’TA YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK; YÜZME HAVUZU AÇILDI.

YAŞAM 09.08.2021 - 13:28, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3897+ kez okundu.
 

BUCAK’TA YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK; YÜZME HAVUZU AÇILDI.

Bucak’ta “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” Projesi kapsamında portatif yüzme havuzu kuruldu. İlk etapta 1500’e yakın çocuğa yüzme kursu verilmeye başlandı.
Yüzme bilmeyen çocukların yüzme öğrenebilmeleri için kapalı yüzme havuzumuz yapılıncaya kadar portatif havuzları devreye soktuklarını kaydeden Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Havuz keyfini Bucak’ımıza taşıyoruz. Tatile gitme imkanı bulamayan, denize gitmeye imkan bulamayan çocuklarımız için Bucak’ımızda, Gençlik ve Spor Bakanlığımızla böyle bir imkan oluşturduk. Portatif Yüzme Havuzu ile Bucak Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz bünyesinde evlatlarımıza hem ücretsiz yüzme eğitim verilecek, hem de yazın kavurucu sıcağında onlara serinleme imkanı tanıyacağız. Havuzumuzun hijyenik durumu görevli personellerimiz tarafından sürekli kontrol edilecek ve sağlıklı ortamlarda eğitim süreci devam edecektir. " dedi. Bucak’ta yüzme bilmeyen kalmayacak Proje ile Bucak’ta yüzme bilmeyen çocuk kalmamasını hedeflediklerini söyleyen Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Şuanda 7-18 yaş arası 1.500’e yakın çocuğumuz burada yüzme öğrenmeye başladı. Daha yüzlerce çocuğumuz burada yüzme öğrenecek. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle koordineli çalışmamız sonucunda kurulan portatif yüzme havuzumuza, gençlerimizin yoğun ilgisi var. Bu güzel proje için başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’na, Milletvekillerimiz Yasin Uğur ve Bayram Özçelik’e, Spor Toto Teşkilatı Başkanımız Bünyamin Bozgeyik’e, Ak Parti Burdur İl Başkanımız Volkan Mengi’ye, Ak Parti Bucak İlçe Başkanımız Mustafa Oğuz’a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Orhan Kemerkaya’ya ,  Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Zeki Çelik’e ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bucak’ta böyle güzel bir projeye imza attığımız için bizler de çok mutluyuz” diye konuştu.
Bucak’ta “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” Projesi kapsamında portatif yüzme havuzu kuruldu. İlk etapta 1500’e yakın çocuğa yüzme kursu verilmeye başlandı.

Yüzme bilmeyen çocukların yüzme öğrenebilmeleri için kapalı yüzme havuzumuz yapılıncaya kadar portatif havuzları devreye soktuklarını kaydeden Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Havuz keyfini Bucak’ımıza taşıyoruz. Tatile gitme imkanı bulamayan, denize gitmeye imkan bulamayan çocuklarımız için Bucak’ımızda, Gençlik ve Spor Bakanlığımızla böyle bir imkan oluşturduk. Portatif Yüzme Havuzu ile Bucak Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz bünyesinde evlatlarımıza hem ücretsiz yüzme eğitim verilecek, hem de yazın kavurucu sıcağında onlara serinleme imkanı tanıyacağız. Havuzumuzun hijyenik durumu görevli personellerimiz tarafından sürekli kontrol edilecek ve sağlıklı ortamlarda eğitim süreci devam edecektir. " dedi.

Bucak’ta yüzme bilmeyen kalmayacak

Proje ile Bucak’ta yüzme bilmeyen çocuk kalmamasını hedeflediklerini söyleyen Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Şuanda 7-18 yaş arası 1.500’e yakın çocuğumuz burada yüzme öğrenmeye başladı. Daha yüzlerce çocuğumuz burada yüzme öğrenecek. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle koordineli çalışmamız sonucunda kurulan portatif yüzme havuzumuza, gençlerimizin yoğun ilgisi var. Bu güzel proje için başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’na, Milletvekillerimiz Yasin Uğur ve Bayram Özçelik’e, Spor Toto Teşkilatı Başkanımız Bünyamin Bozgeyik’e, Ak Parti Burdur İl Başkanımız Volkan Mengi’ye, Ak Parti Bucak İlçe Başkanımız Mustafa Oğuz’a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Orhan Kemerkaya’ya ,  Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Zeki Çelik’e ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bucak’ta böyle güzel bir projeye imza attığımız için bizler de çok mutluyuz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.