BUCAK VE GÖLHİSAR ORMAN ÜRÜNLERİN DE BARKOT SİSTEMİNE GEÇTİ

TEKNOLOJİ 17.07.2020 - 17:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3754+ kez okundu.
 

BUCAK VE GÖLHİSAR ORMAN ÜRÜNLERİN DE BARKOT SİSTEMİNE GEÇTİ

Isparta Orman Bölge Müdürlüğümüz Bucak ve Gölhisar İşletmelerinde Orman Emvali üretiminde Barkod Sistemi Uygulaması başladı.
Barkod sistemi uygulama tatbikatına Isparta Orman Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Ramazan Kolsuz, Bölge Müdürlüğümüz Mühendisi Necip Büyükyıldırım, Bucak İşletme Müdürü Mustafa Ersoy, Gölhisar İşletme Müdürü Cumhur Gafar, İşletme Şefleri ve yeni göreve başlayan sözleşmeli orman mühendisleri katıldı. Genel Müdürlüğümüzce projelendirilen uygulama doğrultusunda mesaha işlerinde barkodloma sistemi için pilot bölge olarak Isparta Orman Bölge Müdürlüğümüze bağlı Bucak Orman İşletme Müdürlüğü Pamucak Şefliği ve Gölhisar İşletme Müdürlüğü Gölhisar Şefliğinde barkodlama uygulama tatbikatı yapıldı. Her iki İşletme Müdürlüğünde barkadloma damgasıyla beraber standardizasyon tekniğine göre üretilen m3’lü emvallere barkodlama işlemi yapılarak, Bu işlem tabletteki orbis mesaha kısmına aktarılıp uygulamanın seyri gözlendi. Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy “Pilot bölge olarak seçilen Bölge Müdürlüğümüzde başlatılan barkodlama sisteminin avantaj ve dezavantajlarının çok iyi bir şekilde tespit edilmesinin çok önemli olduğunu, çünkü eksiklikler varsa zamanında giderilmesinin doğru olacağını, bu uygulamaların teşkilatımızın çalışmalarını daha ileri teknolojiye taşıyacağını, üretilen emvallerin takip ve kontrolünde hassasiyetin artmasını sağlayacağını belirterek;Uygulamanın Ülkemiz ve teşkilatımız için hayırlı ve başarılı olmasını diledi  
Isparta Orman Bölge Müdürlüğümüz Bucak ve Gölhisar İşletmelerinde Orman Emvali üretiminde Barkod Sistemi Uygulaması başladı.

Barkod sistemi uygulama tatbikatına Isparta Orman Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Ramazan Kolsuz, Bölge Müdürlüğümüz Mühendisi Necip Büyükyıldırım, Bucak İşletme Müdürü Mustafa Ersoy, Gölhisar İşletme Müdürü Cumhur Gafar, İşletme Şefleri ve yeni göreve başlayan sözleşmeli orman mühendisleri katıldı.

Genel Müdürlüğümüzce projelendirilen uygulama doğrultusunda mesaha işlerinde barkodloma sistemi için pilot bölge olarak Isparta Orman Bölge Müdürlüğümüze bağlı Bucak Orman İşletme Müdürlüğü Pamucak Şefliği ve Gölhisar İşletme Müdürlüğü Gölhisar Şefliğinde barkodlama uygulama tatbikatı yapıldı.

Her iki İşletme Müdürlüğünde barkadloma damgasıyla beraber standardizasyon tekniğine göre üretilen m3’lü emvallere barkodlama işlemi yapılarak, Bu işlem tabletteki orbis mesaha kısmına aktarılıp uygulamanın seyri gözlendi.

Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy “Pilot bölge olarak seçilen Bölge Müdürlüğümüzde başlatılan barkodlama sisteminin avantaj ve dezavantajlarının çok iyi bir şekilde tespit edilmesinin çok önemli olduğunu, çünkü eksiklikler varsa zamanında giderilmesinin doğru olacağını, bu uygulamaların teşkilatımızın çalışmalarını daha ileri teknolojiye taşıyacağını, üretilen emvallerin takip ve kontrolünde hassasiyetin artmasını sağlayacağını belirterek;Uygulamanın Ülkemiz ve teşkilatımız için hayırlı ve başarılı olmasını diledi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.