BURDUR 5 YILDIZLI OTELİNE KAVUŞTU

TURİZM 25.05.2021 - 15:11, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4029+ kez okundu.
 

BURDUR 5 YILDIZLI OTELİNE KAVUŞTU

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal Yerleşkesinde bulunan Lavanta Tepesi Otel, bölgenin turizmine hizmet için 5 Yıldızını aldı.
Burdur’un ilk ve tek 5 yıldızlı oteli olan “Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi” bünyesindeki Lavanta Tepesi Otel, Burdur ve bölgedeki önemli bir ihtiyacı karşılamıştır. Otel Burdur gölü ve lavanta bahçelerinin olduğu muhteşem doğa manzarası ve ferah mekanları ile ile konaklama sektörünün incisi ve Burdur’un gözbebeği durumunda. Lavanta Tepesi Oteli uluslararası standartları taşıyan konsepti ile Bütün standartları en yüksek oranda tamamlayarak bu başarasını Turizm ve Kültür Bakanlığından sektörün hizmet kalitesini ifade eden 5 yıldızla taçlandırmıştır Lavanta Tepesi Otele Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz 5 yıldız tabelasını taktı.  Batı Torosların en yüksek zirvesinde yer alan Lavanta oteli bütün konforu ile deneyimli personeli ile sektörün imzası olan 5 Yıldızlı otel unvanına kavuşan Lavanta Tepesi Otel, toplam 37.848 m² açık ve 16.102 m² kapalı alana sahip. Otelimiz de konaklayan misafirlerimiz aynı zaman da bölgenin en güzel mevsimini yaşama imkanı bulacaklardır üniversitemizin 5 yıldızlı Lavanta Tepesi Otel 116 odadan oluşurken ülkemizin büyük takımları ve futbol kafilelerine kamp dönemini geçirmeleri için kapalı ve yarı olimpik yüzme havuzu, futbol sahaları, spor kompleksleri, Türk hamamı, sauna, masaj odaları, buhar odası, fitness salonu ile çok amaçlı seminer ve toplantı odaları ile müşterilerine hizmet veriyor.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal Yerleşkesinde bulunan Lavanta Tepesi Otel, bölgenin turizmine hizmet için 5 Yıldızını aldı.

Burdur’un ilk ve tek 5 yıldızlı oteli olan “Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi” bünyesindeki Lavanta Tepesi Otel, Burdur ve bölgedeki önemli bir ihtiyacı karşılamıştır. Otel Burdur gölü ve lavanta bahçelerinin olduğu muhteşem doğa manzarası ve ferah mekanları ile ile konaklama sektörünün incisi ve Burdur’un gözbebeği durumunda.

Lavanta Tepesi Oteli uluslararası standartları taşıyan konsepti ile Bütün standartları en yüksek oranda tamamlayarak bu başarasını Turizm ve Kültür Bakanlığından sektörün hizmet kalitesini ifade eden 5 yıldızla taçlandırmıştır Lavanta Tepesi Otele Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz 5 yıldız tabelasını taktı. 

Batı Torosların en yüksek zirvesinde yer alan Lavanta oteli bütün konforu ile deneyimli personeli ile sektörün imzası olan 5 Yıldızlı otel unvanına kavuşan Lavanta Tepesi Otel, toplam 37.848 m² açık ve 16.102 m² kapalı alana sahip. Otelimiz de konaklayan misafirlerimiz aynı zaman da bölgenin en güzel mevsimini yaşama imkanı bulacaklardır

üniversitemizin 5 yıldızlı Lavanta Tepesi Otel 116 odadan oluşurken ülkemizin büyük takımları ve futbol kafilelerine kamp dönemini geçirmeleri için kapalı ve yarı olimpik yüzme havuzu, futbol sahaları, spor kompleksleri, Türk hamamı, sauna, masaj odaları, buhar odası, fitness salonu ile çok amaçlı seminer ve toplantı odaları ile müşterilerine hizmet veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.