BURDUR AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI’NDA İMPLANT TEDAVİSİ BAŞLAMIŞTIR

SAĞLIK 21.03.2019 - 14:20, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4286+ kez okundu.
 

BURDUR AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI’NDA İMPLANT TEDAVİSİ BAŞLAMIŞTIR

Burdur İl Sağlık Müdürlüğü, sağlık alanında önemli bir uygulamayı daha İlimizde hizmete geçirerek, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde “İmplant” tedavisine başlamıştır.
Burdur Ağız ve Diş Sağlığı merkezinde uygulama günü ve randevular, hekim tarafından muayenesi yapılan hastalarımızdan durumlarına göre röntgen talep edilerek, hastanın genel durumu değerlendirilerek implant planlaması yapılmakta ve hekim tarafından o ay içinde randevu verilerek, tedavi süreci başlatılmaktadır.  Hekimlerimizin randevulu işlemlere belirli bir gün ayırması gerektiğinden, hastalarımızın da almış oldukları randevuları takip etmeleri önem taşımaktadır.  İlimiz ve yakın İlçelerimiz bünyesinde implant tedavisine ihtiyacı olan vatandaşlarımızın çevre il hastanelerine tedavi amacıyla gitmeleri hem zaman hem de maddi açıdan kayıplara sebep olacağı değerlendirildiğinde; Burdur Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz bünyesinde başlanan implant hizmeti, ilimiz ve ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza büyük avantaj sağlayacaktır.
Burdur İl Sağlık Müdürlüğü, sağlık alanında önemli bir uygulamayı daha İlimizde hizmete geçirerek, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde “İmplant” tedavisine başlamıştır.

Burdur Ağız ve Diş Sağlığı merkezinde uygulama günü ve randevular, hekim tarafından muayenesi yapılan hastalarımızdan durumlarına göre röntgen talep edilerek, hastanın genel durumu değerlendirilerek implant planlaması yapılmakta ve hekim tarafından o ay içinde randevu verilerek, tedavi süreci başlatılmaktadır. 

Hekimlerimizin randevulu işlemlere belirli bir gün ayırması gerektiğinden, hastalarımızın da almış oldukları randevuları takip etmeleri önem taşımaktadır. 

İlimiz ve yakın İlçelerimiz bünyesinde implant tedavisine ihtiyacı olan vatandaşlarımızın çevre il hastanelerine tedavi amacıyla gitmeleri hem zaman hem de maddi açıdan kayıplara sebep olacağı değerlendirildiğinde; Burdur Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz bünyesinde başlanan implant hizmeti, ilimiz ve ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza büyük avantaj sağlayacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.