BURDUR ASSİSTT ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ KAPATILIYOR MU?

TEKNOLOJİ 27.08.2019 - 11:53, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4314+ kez okundu.
 

BURDUR ASSİSTT ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ KAPATILIYOR MU?

Denizli-Bozkurt Depremi’nde binanın hasar görmesi ve kendilerine başka bina tahsis edilmediği gerekçesi ile AssisTT Çağrı Merkezi Müşteri Hizmetleri Burdur Birimi’ni kapatma kararı aldı.
Kuruluşundan bu yana,uzun süredir MAKÜ tarafından şehir yerleşkesinde kendileri için tahsis edilen bina içinde  faaliyet gösteren AssisTT Çağrı Merkezi, daha önce hasarlı raporu verilen binada faaliyet gösteriyordu kısa süre önce bölgemizdeki birçok binada depreme dayanıksız olduğu yeni hasara yol açmıştı Denizli-Bozkurt Depremi’nde binanın hasar görmesi ve kendilerine başka bina tahsis edilmediği gerekçesiyle, firma AssisTT Çağrı Merkezi Müşteri Hizmetleri Burdur Birimi’ni kapatma kararı aldı. İlimizde 250 kişiyle istihdam sağlayan ve bölge halkına hizmet veren AssisTT Çağrı Merkezi Müşteri Hizmetleri, firma’nın yer tahsis edememesi nedeniyle kapatılacağını öğrenen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, firma yetkililerine yer tahsisi konusunda istekli olduklarını kendileri ile temas kurulması halinde çözüm üretebileceklerini belirterek sosyal medya üzerinden çağrıda bulundu. Başkan Ercengiz, AssisTT Çağrı Merkezi Müşteri Hizmetleri’nin Burdur Birimi’nin kapatılacağını büyük bir üzüntüyle öğrendiğini ifade ederek, “Çok değerli AssisTT Çağrı Merkezi çalışanı arkadaşlarım. Geçtiğimiz günlerde, sizlerin işsiz kalacağına dair bir haberi okudum, çok üzüldüm. Bunun böyle olmaması için, bizler de Burdur Belediyesi olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız. Eğer sorun sadece yer sıkıntısı ise, yetkililerle görüşerek bu sorunu birlikte giderebiliriz. Burdur Belediyesi’ne ait bir yerde, sizlerin yeniden işinizi yapabilmesi için biz üzerimize düşen vazifeyi en kısa zamanda yapmaya da hazırız.” İfadelerini kullandı.
Denizli-Bozkurt Depremi’nde binanın hasar görmesi ve kendilerine başka bina tahsis edilmediği gerekçesi ile AssisTT Çağrı Merkezi Müşteri Hizmetleri Burdur Birimi’ni kapatma kararı aldı.

Kuruluşundan bu yana,uzun süredir MAKÜ tarafından şehir yerleşkesinde kendileri için tahsis edilen bina içinde  faaliyet gösteren AssisTT Çağrı Merkezi, daha önce hasarlı raporu verilen binada faaliyet gösteriyordu kısa süre önce bölgemizdeki birçok binada depreme dayanıksız olduğu yeni hasara yol açmıştı Denizli-Bozkurt Depremi’nde binanın hasar görmesi ve kendilerine başka bina tahsis edilmediği gerekçesiyle, firma AssisTT Çağrı Merkezi Müşteri Hizmetleri Burdur Birimi’ni kapatma kararı aldı.

İlimizde 250 kişiyle istihdam sağlayan ve bölge halkına hizmet veren AssisTT Çağrı Merkezi Müşteri Hizmetleri, firma’nın yer tahsis edememesi nedeniyle kapatılacağını öğrenen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, firma yetkililerine yer tahsisi konusunda istekli olduklarını kendileri ile temas kurulması halinde çözüm üretebileceklerini belirterek sosyal medya üzerinden çağrıda bulundu.

Başkan Ercengiz, AssisTT Çağrı Merkezi Müşteri Hizmetleri’nin Burdur Birimi’nin kapatılacağını büyük bir üzüntüyle öğrendiğini ifade ederek, “Çok değerli AssisTT Çağrı Merkezi çalışanı arkadaşlarım. Geçtiğimiz günlerde, sizlerin işsiz kalacağına dair bir haberi okudum, çok üzüldüm. Bunun böyle olmaması için, bizler de Burdur Belediyesi olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız. Eğer sorun sadece yer sıkıntısı ise, yetkililerle görüşerek bu sorunu birlikte giderebiliriz. Burdur Belediyesi’ne ait bir yerde, sizlerin yeniden işinizi yapabilmesi için biz üzerimize düşen vazifeyi en kısa zamanda yapmaya da hazırız.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.