BURDUR BARO BAŞKANI RAMAZAN GEDİK GÜVEN TAZELEDİ

GÜNDEM 06.10.2018 - 17:38, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3186+ kez okundu.
 

BURDUR BARO BAŞKANI RAMAZAN GEDİK GÜVEN TAZELEDİ

Burdur Baro Başkanlığını ikinci defa başarı ile yürüten AV. Ramazan Gedik, karşısına aday çıkmadığı için tek başına girdiği Burdur Baro Başkanlığında güven tazeledi.
   Burdur Baro Başkanlığı Kongresi Özel Sektöre ait bir otelde yapıldı. İlçe ve İl Merkezinden çok sayıdaki meslek mensubunun katıldığı kongrede mevcut Baro Başkanı karşısına aday çıkmadığı için Baro Başkanı olarak güven tazeledi. Kongrenin yapıldığı salona gelen meslek mensubu avukatlar yeniden başkanlarını seçmek ve güçlü bir Baro olma adına seçime katıldılar. Burdur Baro Başkanı Av. Ramazan Gedik, ikinci defa göreve geldiği dönem içinde yaptıkları çalışmaları Baro üyesi avukatlara anlattı. Her yeni dönemde yeni meslektaşlarının meslek mensubu olarak mesleğe adım attığını belirterek stajyer olarak sırada bekleyenlerin bulunduğunu dile getirdi. Meslektaşlarının ve mesleğin onurunu koruma adına çaba göstermenin yanı sıra şirketlerin ve odaların bünyelerinde avukat bulundurmak ile ilgili yasa gereği kendilerinin bunu ısrarla takip edeceklerini ifade etti. Baro da yönetim kurulunda 12 disiplin kurulunda 17 meslektaşımızın dosyası bulunmaktadır. Başkan Ramazan Gedik, her geçen gün gerek Baro Başkanlığımıza yeni müracaatlar olduğu gibi İlçeler ile İl Merkezimizdeki meslektaşlarımızın sayısı artmaktadır. 49 Kadın 86 Erkek olmak üzere toplam: 135 olan Sayı Bucak ilçemizde; 35 Bayan 32 Erkek Toplam 67 Avukat Gölhisar İlçemizde 6 Kadın 12 Erkek toplam 18.  Erkek Avukat görev yapmaktadır. Tefenni İlçesi 2 kadın 5 Erkek toplam 7 avukat görev yapmaktadır. Yeşilova İlçesinde 1- Kadın 4 Erkek Avukat görev yapmaktadır. Burdur genelinde ise 93 Kadın 139 Erkek toplam 232 Avukat Burdur Baro Başkanlığı’nın üyesidir. Yeni dönemde ise Baro Başkanlığımıza 48 meslek mensubu kayıt yaptırmıştır. Kongreye katılan bütün üyelerimize teşekkür ediyorum dedi. Yapılan seçimler sonucu Baro Başkanlığına Avukat Ramazan Gedik yeniden seçilerek güven tazeledi.Yeni dönem için üçüncü defa başkanlığa seçilmiş oldu. Baro üyesi bazı Avukatlar ise Ramazan Gedik, gerek bir meslek adamı olarak gerek iyi bir idareci olarak bu görevi yerine getirmektedir. Hayırlı olsun temennilerinde bulundular.     
Burdur Baro Başkanlığını ikinci defa başarı ile yürüten AV. Ramazan Gedik, karşısına aday çıkmadığı için tek başına girdiği Burdur Baro Başkanlığında güven tazeledi.

   Burdur Baro Başkanlığı Kongresi Özel Sektöre ait bir otelde yapıldı. İlçe ve İl Merkezinden çok sayıdaki meslek mensubunun katıldığı kongrede mevcut Baro Başkanı karşısına aday çıkmadığı için Baro Başkanı olarak güven tazeledi. Kongrenin yapıldığı salona gelen meslek mensubu avukatlar yeniden başkanlarını seçmek ve güçlü bir Baro olma adına seçime katıldılar.

Burdur Baro Başkanı Av. Ramazan Gedik, ikinci defa göreve geldiği dönem içinde yaptıkları çalışmaları Baro üyesi avukatlara anlattı. Her yeni dönemde yeni meslektaşlarının meslek mensubu olarak mesleğe adım attığını belirterek stajyer olarak sırada bekleyenlerin bulunduğunu dile getirdi. Meslektaşlarının ve mesleğin onurunu koruma adına çaba göstermenin yanı sıra şirketlerin ve odaların bünyelerinde avukat bulundurmak ile ilgili yasa gereği kendilerinin bunu ısrarla takip edeceklerini ifade etti. Baro da yönetim kurulunda 12 disiplin kurulunda 17 meslektaşımızın dosyası bulunmaktadır.

Başkan Ramazan Gedik, her geçen gün gerek Baro Başkanlığımıza yeni müracaatlar olduğu gibi İlçeler ile İl Merkezimizdeki meslektaşlarımızın sayısı artmaktadır. 49 Kadın 86 Erkek olmak üzere toplam: 135 olan Sayı Bucak ilçemizde; 35 Bayan 32 Erkek Toplam 67 Avukat Gölhisar İlçemizde 6 Kadın 12 Erkek toplam 18.  Erkek Avukat görev yapmaktadır. Tefenni İlçesi 2 kadın 5 Erkek toplam 7 avukat görev yapmaktadır. Yeşilova İlçesinde 1- Kadın 4 Erkek Avukat görev yapmaktadır. Burdur genelinde ise 93 Kadın 139 Erkek toplam 232 Avukat Burdur Baro Başkanlığı’nın üyesidir. Yeni dönemde ise Baro Başkanlığımıza 48 meslek mensubu kayıt yaptırmıştır. Kongreye katılan bütün üyelerimize teşekkür ediyorum dedi.

Yapılan seçimler sonucu Baro Başkanlığına Avukat Ramazan Gedik yeniden seçilerek güven tazeledi.Yeni dönem için üçüncü defa başkanlığa seçilmiş oldu. Baro üyesi bazı Avukatlar ise Ramazan Gedik, gerek bir meslek adamı olarak gerek iyi bir idareci olarak bu görevi yerine getirmektedir. Hayırlı olsun temennilerinde bulundular.  

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.