BURDUR BELEDİYE BAŞKANI ERCENGİZ OYUNU KULLANDI

YAŞAM 16.04.2017 - 14:11, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3665+ kez okundu.
 

BURDUR BELEDİYE BAŞKANI ERCENGİZ OYUNU KULLANDI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Eşi Hülya Ercengiz, CHP İl Başkanı Barış Ayten CHP Burdur Milletvekili ile birlikte geldiği Özboyacı İlköğretim Okulunda oyunu kullandı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Anayasa Referandumu için saat 11.00 de Eşi Hülya Ercengiz, Oğlu Mehmet Ali ve Burdur CHP İl Başkanı Barış Ayten, CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet Göker, ile Merkez Özboyacı İlköğretim Okuluna geldi. Başkan Ercengiz ve beraberindekiler ile birlikte gelerek okul bahçesindeki vatandaşlar ve görevliler ile selamlaştı. Türkiye genelinde yapılacak Anayasa Referandumu ile ilgili olarak Okul içindeki sandık bölgesine girerek önce diğer sandıklardaki görevlilere kolay gelsin temennisinde bulunduktan sonra Burdur Belediye Başkanı Ercengiz, ve eşi Hülya Ercengiz oy kullanacağı 1110 numaralı sandık görevlilerinden mühür ve zarfını alarak kabine girdi ve oyunu zarfa koyduktan sonra eşi Hülya Ercengiz ve oğlu Mehmet Ali ile birlikte sandığa attıktan sonra oradan ayrıldı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı Barış Ayten, CHP Milletvekili Dr. Mehmet Göker, oy kullananları takip için orada bulunan basın mensuplarına kısa açıklamalarda bulundular. Akşam saatlerinde sona erecek olan oylama sonucu ne olursa olsun ülkenin çıkarlarının her zaman öne çıkacağını ve görevlerinin devam edeceğini vurguladılar.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Eşi Hülya Ercengiz, CHP İl Başkanı Barış Ayten CHP Burdur Milletvekili ile birlikte geldiği Özboyacı İlköğretim Okulunda oyunu kullandı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Anayasa Referandumu için saat 11.00 de Eşi Hülya Ercengiz, Oğlu Mehmet Ali ve Burdur CHP İl Başkanı Barış Ayten, CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet Göker, ile Merkez Özboyacı İlköğretim Okuluna geldi. Başkan Ercengiz ve beraberindekiler ile birlikte gelerek okul bahçesindeki vatandaşlar ve görevliler ile selamlaştı.

Türkiye genelinde yapılacak Anayasa Referandumu ile ilgili olarak Okul içindeki sandık bölgesine girerek önce diğer sandıklardaki görevlilere kolay gelsin temennisinde bulunduktan sonra Burdur Belediye Başkanı Ercengiz, ve eşi Hülya Ercengiz oy kullanacağı 1110 numaralı sandık görevlilerinden mühür ve zarfını alarak kabine girdi ve oyunu zarfa koyduktan sonra eşi Hülya Ercengiz ve oğlu Mehmet Ali ile birlikte sandığa attıktan sonra oradan ayrıldı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı Barış Ayten, CHP Milletvekili Dr. Mehmet Göker, oy kullananları takip için orada bulunan basın mensuplarına kısa açıklamalarda bulundular. Akşam saatlerinde sona erecek olan oylama sonucu ne olursa olsun ülkenin çıkarlarının her zaman öne çıkacağını ve görevlerinin devam edeceğini vurguladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.