BURDUR BELEDİYESİ ASKI DA TABLET KAMPANYASI BAŞLITTI

EĞİTİM 23.09.2020 - 14:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3145+ kez okundu.
 

BURDUR BELEDİYESİ ASKI DA TABLET KAMPANYASI BAŞLITTI

Burdur Belediyesi Öğrencilere verdiği desteklerin yanı sıra eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için askı da tablet kampanyası başlattı.
  Burdur Belediyesi, uzaktan eğitim için gerekli olan evin de bilgisayar ya da tableti olmayan öğrencilere tablet temini için kampanya başlattı. Ülkemizin zor günlerden geçtiği şu günlerde Öğrencilere verdiği desteklerin yanı sıra eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için ihtiyaç duyan ile hayırseverleri buluşturacak ‘Askıda tablet ve internet’ kampanyasını başlattı. Başlatılan kampanya ile ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz, Belediye olarak biz hiçbir çocuğumuz, eğitim gören gencimiz, ailemiz uzaktan eğitimden mahrum kalmasın, eğitim öğretime ara verilmesin diye tablet ve internet kampanyası başlatalım istedik. Hayırsever hemşerilerimizin, bu kampanyaya katılmalarını bekliyoruz.” Dedi. Eğitimine destek bekleyen öğrencilerimizin tablet ihtiyaçlarına cevap vermek isteyenlere güvenli bir platform sunan ‘Askıda tablet ve internet’ kampanyasına destek vermek isteyen vatandaşların ve kampanyadan yararlanmak isteyen ihtiyaç sahiplerinin Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvuru yapmaları gerekmektedir                   
Burdur Belediyesi Öğrencilere verdiği desteklerin yanı sıra eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için askı da tablet kampanyası başlattı.

  Burdur Belediyesi, uzaktan eğitim için gerekli olan evin de bilgisayar ya da tableti olmayan öğrencilere tablet temini için kampanya başlattı. Ülkemizin zor günlerden geçtiği şu günlerde Öğrencilere verdiği desteklerin yanı sıra eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için ihtiyaç duyan ile hayırseverleri buluşturacak ‘Askıda tablet ve internet’ kampanyasını başlattı.

Başlatılan kampanya ile ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz, Belediye olarak biz hiçbir çocuğumuz, eğitim gören gencimiz, ailemiz uzaktan eğitimden mahrum kalmasın, eğitim öğretime ara verilmesin diye tablet ve internet kampanyası başlatalım istedik. Hayırsever hemşerilerimizin, bu kampanyaya katılmalarını bekliyoruz.” Dedi.

Eğitimine destek bekleyen öğrencilerimizin tablet ihtiyaçlarına cevap vermek isteyenlere güvenli bir platform sunan ‘Askıda tablet ve internet’ kampanyasına destek vermek isteyen vatandaşların ve kampanyadan yararlanmak isteyen ihtiyaç sahiplerinin Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvuru yapmaları gerekmektedir

                  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.