BURDUR BELEDİYESİ AVRUPA GENÇLİK BAŞKANLIĞI GENÇLİK PORTALINDA

KÜLTÜR 15.05.2019 - 15:22, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3350+ kez okundu.
 

BURDUR BELEDİYESİ AVRUPA GENÇLİK BAŞKANLIĞI GENÇLİK PORTALINDA

Burdur Belediyesi 2018 yılından itibaren Türkiye Ulusal Ajansı ile çalışmalarını sürdürdüğü Avrupa Birliği Projemiz sonuçlanmış olup, Burdur Belediyesi Avrupa Birliği Başkanlığı Gençlik Portalına dâhil oldu.
Burdur Belediyesi 2018 yılından itibaren Türkiye Ulusal Ajansı ile çalışmalarını sürdürdüğü Avrupa Birliği Projesi kapsamda, Burdur Belediyesi akredite olup ve kalite sertifikası almaya hak kazandı. Avrupa Birliği gençlik portalına dâhil olan tüm ülkeler, şu an itibariyle Burdur Belediyesi ortağı olup, Burdur Belediyesi ise destekleyen, koordinatör ve ev sahibi olarak akredite edildi. Avrupa Gönüllü Hizmeti, 5 temel düzey dil eğitimi içeren ve 15-30 yaş arasındaki tüm gençlere açıktır. Avrupa Gönüllü Hizmetinin (AGH) amacı, Avrupa Birliği'nin içinde ve dışında çeşitli şekillerdeki gönüllü faaliyetlere gençlerin katılımını desteklemektir. Bu proje kapsamında gençler, bireysel olarak ya da gruplar halinde, kâr amacı gütmeyen, ücretsiz faaliyetlerde yer alacak, Burdur Belediyesi ile birlikte, projeler içinde çalışabileceklerdir. Avrupa Gönüllü Hizmeti 15-30 yaş arasındaki tüm gençlerimize sunulan, tamamen ücretsiz bir hizmettir. Projeler 2-8 haftalık kısa dönem projeleri ve 2-12 aylık uzun dönem projeleri olarak ikiye ayrılmaktadır. Gönüllü çalışmanın yanında, kişisel gelişimin arttığı, farklı dil ve farklı kültürlerin öğrenildiği bir süreçtir. Burdur Belediyesi, Türkiye Ulusal Ajansı ile çalışmalarını sürdürdüğü Avrupa Birliği Projesi kapsamında, gençlerimizin Avrupa Ülkelerine gitmelerine vesile olmak dışında, Avrupa Ülkelerinden gelecek olan gençlerin ilimizde yapacağı çalışmalar için de Burdur Belediyesi tüm hazırlıklarını tamamladı.  
Burdur Belediyesi 2018 yılından itibaren Türkiye Ulusal Ajansı ile çalışmalarını sürdürdüğü Avrupa Birliği Projemiz sonuçlanmış olup, Burdur Belediyesi Avrupa Birliği Başkanlığı Gençlik Portalına dâhil oldu.

Burdur Belediyesi 2018 yılından itibaren Türkiye Ulusal Ajansı ile çalışmalarını sürdürdüğü Avrupa Birliği Projesi kapsamda, Burdur Belediyesi akredite olup ve kalite sertifikası almaya hak kazandı. Avrupa Birliği gençlik portalına dâhil olan tüm ülkeler, şu an itibariyle Burdur Belediyesi ortağı olup, Burdur Belediyesi ise destekleyen, koordinatör ve ev sahibi olarak akredite edildi.

Avrupa Gönüllü Hizmeti, 5 temel düzey dil eğitimi içeren ve 15-30 yaş arasındaki tüm gençlere açıktır. Avrupa Gönüllü Hizmetinin (AGH) amacı, Avrupa Birliği'nin içinde ve dışında çeşitli şekillerdeki gönüllü faaliyetlere gençlerin katılımını desteklemektir. Bu proje kapsamında gençler, bireysel olarak ya da gruplar halinde, kâr amacı gütmeyen, ücretsiz faaliyetlerde yer alacak, Burdur Belediyesi ile birlikte, projeler içinde çalışabileceklerdir. Avrupa Gönüllü Hizmeti 15-30 yaş arasındaki tüm gençlerimize sunulan, tamamen ücretsiz bir hizmettir. Projeler 2-8 haftalık kısa dönem projeleri ve 2-12 aylık uzun dönem projeleri olarak ikiye ayrılmaktadır. Gönüllü çalışmanın yanında, kişisel gelişimin arttığı, farklı dil ve farklı kültürlerin öğrenildiği bir süreçtir.

Burdur Belediyesi, Türkiye Ulusal Ajansı ile çalışmalarını sürdürdüğü Avrupa Birliği Projesi kapsamında, gençlerimizin Avrupa Ülkelerine gitmelerine vesile olmak dışında, Avrupa Ülkelerinden gelecek olan gençlerin ilimizde yapacağı çalışmalar için de Burdur Belediyesi tüm hazırlıklarını tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.