BURDUR BELEDİYESİ ENGELLERİ KALDIRDI

YAŞAM 01.12.2017 - 20:12, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2406+ kez okundu.
 

BURDUR BELEDİYESİ ENGELLERİ KALDIRDI

Burdur Belediyesi, engelli ve yaşlı vatandaşların yaşamlarını kolaylıkla sürdürebilmeleri için gerekli tüm düzenlemeleri yapmaya devam ediyor.
Engelli vatandaşların ulaşılabilirliğine uygun olması nedeniyle ‘Erişilebilirlik Uygunluk Belgesi’ bulanan Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonu tarafından denetlenen 600 kamu binası arasından Erişilebilirlik Uygunluk Belgesi alan Burdur Belediyesi, engelli ve yaşlı vatandaşlar için kent genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Burdur Belediyesi tarafından engelli ve yaşlı vatandaşların yaşamlarını kolaylıkla sürdürebilmekleri amacıyla engelli yönetmeliğine uygun olarak bugüne kadar 56 bin metrekare kaldırım ve yürüyüş yolu yapıldı. Öncelik engelli vatandaşların Engelli vatandaşlardan gelen taleplere önem veren Burdur Belediyesi gerekli düzeltmeleri kısa zaman içerisinde tamamlıyor. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile görüşerek kent genelinde engelli vatandaşların yaşadıkları sorunları gönüllü olarak tespit eden Ali Bozca, aksaklıkları tek tek tespit ediyor. Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu Meclis Başkanı Naile Özkan ve engelli Ali Bozca ulaşım konusunda aksaklıkları tespit ederek Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say’a iletti. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in talimatıyla aksaklıklar kısa süre içerisinde giderildi.  
Burdur Belediyesi, engelli ve yaşlı vatandaşların yaşamlarını kolaylıkla sürdürebilmeleri için gerekli tüm düzenlemeleri yapmaya devam ediyor.

Engelli vatandaşların ulaşılabilirliğine uygun olması nedeniyle ‘Erişilebilirlik Uygunluk Belgesi’ bulanan Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonu tarafından denetlenen 600 kamu binası arasından Erişilebilirlik Uygunluk Belgesi alan Burdur Belediyesi, engelli ve yaşlı vatandaşlar için kent genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

Burdur Belediyesi tarafından engelli ve yaşlı vatandaşların yaşamlarını kolaylıkla sürdürebilmekleri amacıyla engelli yönetmeliğine uygun olarak bugüne kadar 56 bin metrekare kaldırım ve yürüyüş yolu yapıldı.

Öncelik engelli vatandaşların

Engelli vatandaşlardan gelen taleplere önem veren Burdur Belediyesi gerekli düzeltmeleri kısa zaman içerisinde tamamlıyor. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile görüşerek kent genelinde engelli vatandaşların yaşadıkları sorunları gönüllü olarak tespit eden Ali Bozca, aksaklıkları tek tek tespit ediyor.

Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu Meclis Başkanı Naile Özkan ve engelli Ali Bozca ulaşım konusunda aksaklıkları tespit ederek Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say’a iletti. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in talimatıyla aksaklıklar kısa süre içerisinde giderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.