BURDUR BELEDİYESİ İLK SIRADA YER ALMAYA HAK KAZANDI

KÜLTÜR 19.02.2022 - 14:29, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4005+ kez okundu.
 

BURDUR BELEDİYESİ İLK SIRADA YER ALMAYA HAK KAZANDI

Burdur Belediyesi Avrupa programlarına yılından itibaren gençlerimizin ESC katılım sağlayarak ilk sıra da yer almaya hak kazanmıştır.
Burdur Belediyesi 2019 yılından itibaren gençlerimizin ESC projelerinden tüm masraflarını karşılayarak eğitim, staj ve gönüllü Avrupa programlarına katılım sağlayarak il sıra da yer almaya hak kazanmıştır. Burdur Belediyesi 2019 yılından itibaren gençlerimizin ESC projelerinden tüm masraflarını karşılayarak eğitim, staj ve gönüllü Avrupa programlarına katılım sağlayarak ilk sıra da yer almaya hak kazanmıştır. Konuyla ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “ 2019 yılından itibaren gençlerimizin ESC projelerinden tüm masrafları karşılanarak eğitim staj ve gönüllü Avrupa programlarına katılım sağlamaktadır. Ayrıca yurtdışından gelen yabancı gençlere de aynı imkânları ilimiz de sağladık. Bu çabalarımız sonrasında Türkiye Ulusal Ajansı ve Avrupa Komisyonu tarafından 2021 Avrupa Dayanışma Programı Gençlik Programı Gönüllülük Faaliyeti Kalite Sertifikası (ESC50) Lider rolünü Burdur Belediyemiz ilk sırada almaya hak kazanmıştır. Belediyemiz Gençlerimizin Avrupa da sunulan eğitim imkânlarına, gönüllü çalışmalarına, staj programlarına tamamen ücretsiz ulaşıp yararlanmaları için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm ekibime teşekkür ediyorum” dedi  
Burdur Belediyesi Avrupa programlarına yılından itibaren gençlerimizin ESC katılım sağlayarak ilk sıra da yer almaya hak kazanmıştır.

Burdur Belediyesi 2019 yılından itibaren gençlerimizin ESC projelerinden tüm masraflarını karşılayarak eğitim, staj ve gönüllü Avrupa programlarına katılım sağlayarak il sıra da yer almaya hak kazanmıştır.

Burdur Belediyesi 2019 yılından itibaren gençlerimizin ESC projelerinden tüm masraflarını karşılayarak eğitim, staj ve gönüllü Avrupa programlarına katılım sağlayarak ilk sıra da yer almaya hak kazanmıştır.

Konuyla ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “ 2019 yılından itibaren gençlerimizin ESC projelerinden tüm masrafları karşılanarak eğitim staj ve gönüllü Avrupa programlarına katılım sağlamaktadır. Ayrıca yurtdışından gelen yabancı gençlere de aynı imkânları ilimiz de sağladık. Bu çabalarımız sonrasında Türkiye Ulusal Ajansı ve Avrupa Komisyonu tarafından 2021 Avrupa Dayanışma Programı Gençlik Programı Gönüllülük Faaliyeti Kalite Sertifikası (ESC50) Lider rolünü Burdur Belediyemiz ilk sırada almaya hak kazanmıştır. Belediyemiz Gençlerimizin Avrupa da sunulan eğitim imkânlarına, gönüllü çalışmalarına, staj programlarına tamamen ücretsiz ulaşıp yararlanmaları için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm ekibime teşekkür ediyorum” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.