BURDUR BELEDİYESİ MECLİSİNDEN ANLAMLI ZİYARET

KÜLTÜR 14.11.2022 - 12:37, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2316+ kez okundu.
 

BURDUR BELEDİYESİ MECLİSİNDEN ANLAMLI ZİYARET

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Burdur Belediyesi Meclis Üyeleri Çanakkale gezisi gerçekleştirdi
Yerel bir turizm rehberi eşliğinde yarımada ki tabyaları gezen Meclis üyeleri, Çanakkale Deniz Savaşları hakkında bilgiler aldı. Koca Seyit, Sargı Yeri Şehitliği, 57. Alay Şehitliği ve Conkbayırı’nı gezen Meclis Üyeleri duygu dolu anlar yaşadı. Şehitlik ve siper gezileri esnasında Kara Savaşları hakkında bilgiler aldı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Meclis Üyeleri Çanakkale Şehitleri anıtına ve 57. Piyade Alayı şehitliğine çelenk bıraktı. Çelen sunma sonrası açıklama yapan Başkan Ercengiz “Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte kurtuluş mücadelemizin yaşandığı atalarımızın canlarını hiçe sayıp toprağa düştüğü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri dehasıyla bir mucizenin yaratıldığı Çanakkale’ye ziyaret gerçekleştirdik. Vatan sizlere minnettardır. Ruhları şad olsun mekanları cennet olsun” dedi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Burdur Belediyesi Meclis Üyeleri Çanakkale gezisi gerçekleştirdi

Yerel bir turizm rehberi eşliğinde yarımada ki tabyaları gezen Meclis üyeleri, Çanakkale Deniz Savaşları hakkında bilgiler aldı. Koca Seyit, Sargı Yeri Şehitliği, 57. Alay Şehitliği ve Conkbayırı’nı gezen Meclis Üyeleri duygu dolu anlar yaşadı. Şehitlik ve siper gezileri esnasında Kara Savaşları hakkında bilgiler aldı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Meclis Üyeleri Çanakkale Şehitleri anıtına ve 57. Piyade Alayı şehitliğine çelenk bıraktı.

Çelen sunma sonrası açıklama yapan Başkan Ercengiz “Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte kurtuluş mücadelemizin yaşandığı atalarımızın canlarını hiçe sayıp toprağa düştüğü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri dehasıyla bir mucizenin yaratıldığı Çanakkale’ye ziyaret gerçekleştirdik. Vatan sizlere minnettardır. Ruhları şad olsun mekanları cennet olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.