BURDUR BELEDİYESİ TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN KAYITLARI BAŞLATTI

YAŞAM 11.06.2019 - 17:01, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4450+ kez okundu.
 

BURDUR BELEDİYESİ TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN KAYITLARI BAŞLATTI

Burdur Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Toplu Sünnet Şöleni’nin, bu yıl gerçekleştirilecek töreni için kayıtlar başladı.
Geleneksel olar7ak her yıl yapılan ve imkanı olmayan ailelerin çocuklarına erkekliğe ilk adım sayılan sünnet düğünü geleneğini ailesi ve dostlarıyla doyasıya yaşama imkanı sunulmaktadır. İl merkezi ve merkez köylerdeki çocukları kapsayan organizasyonun bütün giderleri Belediyemiz tarafından karşılanmaktadır sünnet olacak çocukların giysileri ve hediyeleri yine yardımsever kuruluşlar tarafından temin edilmektedir.  Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Sünnet Şöleni kayıtları başladı. Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen gelir durumu düşük Sünnet Şölenine iştirak etmek isteyen vatandaşlarımızın Halı Sarayı Hizmet Binası içerisindeki Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne 15 Ağustos tarihine kadar müracaat etmeleri rica olunur.  
Burdur Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Toplu Sünnet Şöleni’nin, bu yıl gerçekleştirilecek töreni için kayıtlar başladı.

Geleneksel olar7ak her yıl yapılan ve imkanı olmayan ailelerin çocuklarına erkekliğe ilk adım sayılan sünnet düğünü geleneğini ailesi ve dostlarıyla doyasıya yaşama imkanı sunulmaktadır. İl merkezi ve merkez köylerdeki çocukları kapsayan organizasyonun bütün giderleri Belediyemiz tarafından karşılanmaktadır sünnet olacak çocukların giysileri ve hediyeleri yine yardımsever kuruluşlar tarafından temin edilmektedir.

 Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Sünnet Şöleni kayıtları başladı. Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen gelir durumu düşük Sünnet Şölenine iştirak etmek isteyen vatandaşlarımızın Halı Sarayı Hizmet Binası içerisindeki Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne 15 Ağustos tarihine kadar müracaat etmeleri rica olunur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.