BURDUR BELEDİYESİ ÜCRETSİZ YOGA SEANSLARI BAŞLIYOR

YAŞAM 17.08.2021 - 14:55, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4050+ kez okundu.
 

BURDUR BELEDİYESİ ÜCRETSİZ YOGA SEANSLARI BAŞLIYOR

Burdur Belediyesi ve Terapi Ofis iş birliği ile Yogayı halkla buluşturmak ve yaygınlaştırmak için, ücretsiz Yoga Seansları başlıyor.
Burdur Belediyesi, hem vatandaşların iyi ve kaliteli vakit geçirmesi, hem de her yaştan insanın spor yapması ve her türlü sporun ulaşılabilir olması amacıyla, birbirinden farklı etkinliklerine bir yenisi daha ekledi. Son dönemlerin en popüler spor aktivitelerinden olan yogayı, sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarla buluşturmaya hazırlanıyor. Her yaş gurubu vatandaşın katılabileceği ve ücretsiz yararlanacağı Yoga Seansı’nın 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü Sabah 07.00 Nurhan Çiftçibaşı Parkı’nda başlıyor. Yoga Seansları her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri yapılacak
Burdur Belediyesi ve Terapi Ofis iş birliği ile Yogayı halkla buluşturmak ve yaygınlaştırmak için, ücretsiz Yoga Seansları başlıyor.

Burdur Belediyesi, hem vatandaşların iyi ve kaliteli vakit geçirmesi, hem de her yaştan insanın spor yapması ve her türlü sporun ulaşılabilir olması amacıyla, birbirinden farklı etkinliklerine bir yenisi daha ekledi. Son dönemlerin en popüler spor aktivitelerinden olan yogayı, sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Her yaş gurubu vatandaşın katılabileceği ve ücretsiz yararlanacağı Yoga Seansı’nın 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü Sabah 07.00 Nurhan Çiftçibaşı Parkı’nda başlıyor. Yoga Seansları her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri yapılacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.