BURDUR BELEDİYESİNDEN VATANDAŞA UYARI

YAŞAM 27.09.2021 - 13:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4705+ kez okundu.
 

BURDUR BELEDİYESİNDEN VATANDAŞA UYARI

Son günlerde Belediyemiz çeşitli iş kollarında eleman arandığını ifade eden sosyal medya hesaplarına rastlanmaktadır.
Art niyetli bazı kişilerin dolandırıcılık yapmak üzere sosyal medya hesapları açarak Belediye’nin eleman aradığını ifade eden sosyal medya üzerinden duyurularına ait ilanlara rastlanmaktadır. Bu ilanların Burdur belediyesi ile uzaktan yakından ilgisi yoktur vatandaşlarımızın bu tür ilanlara itibar etmemeleri gerekmektedir Burdur Belediyesinden yapılan uyarı amaçlı açıklamada;  Kötü niyetli bazı kişiler tarafından açılan sosyal medya hesaplarında belediyemize şoför alınacağı yayınlanarak, ilana geri dönüş yapan vatandaşlardan para talep edildiği bilgisine ulaştık. Belediyemiz tüm personel alımlarını İŞKUR üzerinden yapmaktadır. Hemşerilerimizin bu tür ilanlara itibar etmemesini önemle rica ediyoruz.  
Son günlerde Belediyemiz çeşitli iş kollarında eleman arandığını ifade eden sosyal medya hesaplarına rastlanmaktadır.

Art niyetli bazı kişilerin dolandırıcılık yapmak üzere sosyal medya hesapları açarak Belediye’nin eleman aradığını ifade eden sosyal medya üzerinden duyurularına ait ilanlara rastlanmaktadır. Bu ilanların Burdur belediyesi ile uzaktan yakından ilgisi yoktur vatandaşlarımızın bu tür ilanlara itibar etmemeleri gerekmektedir

Burdur Belediyesinden yapılan uyarı amaçlı açıklamada;  Kötü niyetli bazı kişiler tarafından açılan sosyal medya hesaplarında belediyemize şoför alınacağı yayınlanarak, ilana geri dönüş yapan vatandaşlardan para talep edildiği bilgisine ulaştık. Belediyemiz tüm personel alımlarını İŞKUR üzerinden yapmaktadır. Hemşerilerimizin bu tür ilanlara itibar etmemesini önemle rica ediyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.