BURDUR DA ALINAN İLAVE TEDBİRLER AÇIKLANDI.

YAŞAM 27.03.2020 - 20:13, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4215+ kez okundu.
 

BURDUR DA ALINAN İLAVE TEDBİRLER AÇIKLANDI.

Bu kapsamda İlimiz genelinde bu salgından vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla yeni önlem ve tedbirleri kamuoyuna açıklandı
Koronavirüs (COVİD-19) salgınına karşı Ülkemiz genelinde başlatılan mücadele kapsamında Devletimiz tarafından alınan tedbirlerin İlimizde etkili şekilde uygulanmasını sağlamak amacıyla, Valiliğimiz koordinasyonunda ilgili bütün kurum ve kuruluşlar tarafından yürütülen çalışmalar en hassas şekilde devam ediyor. Bu kapsamda İlimiz genelinde bu salgından vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla şimdiye kadar alınan tedbirlere ek olarak Valiliğimiz tarafından İlimiz otogarında yeni önlemler uygulamaya konuldu. İlgili kurumların katılımıyla başlatılan uygulamada, şehirlerarası yolculuk yaparak ilimize gelen vatandaşlarımızın COVİD-19 tedbirleri kapsamında bilgilendirilmeleri yapılarak, kendilerine uymaları gereken kurallar hatırlatılıyor. Ayrıca iletişim bilgileri kayıt altına alınan bu vatandaşlarımızın Burdur'da bulundukları süre içinde sağlık birimleri tarafından takip edilmeleri amaçlanıyor.
Bu kapsamda İlimiz genelinde bu salgından vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla yeni önlem ve tedbirleri kamuoyuna açıklandı

Koronavirüs (COVİD-19) salgınına karşı Ülkemiz genelinde başlatılan mücadele kapsamında Devletimiz tarafından alınan tedbirlerin İlimizde etkili şekilde uygulanmasını sağlamak amacıyla, Valiliğimiz koordinasyonunda ilgili bütün kurum ve kuruluşlar tarafından yürütülen çalışmalar en hassas şekilde devam ediyor.
Bu kapsamda İlimiz genelinde bu salgından vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla şimdiye kadar alınan tedbirlere ek olarak Valiliğimiz tarafından İlimiz otogarında yeni önlemler uygulamaya konuldu.
İlgili kurumların katılımıyla başlatılan uygulamada, şehirlerarası yolculuk yaparak ilimize gelen vatandaşlarımızın COVİD-19 tedbirleri kapsamında bilgilendirilmeleri yapılarak, kendilerine uymaları gereken kurallar hatırlatılıyor.

Ayrıca iletişim bilgileri kayıt altına alınan bu vatandaşlarımızın Burdur'da bulundukları süre içinde sağlık birimleri tarafından takip edilmeleri amaçlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.