BURDUR DA COVİT-19 TEDBİRLERİ DEVAM EDİYOR

SAĞLIK 21.08.2020 - 11:20, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3335+ kez okundu.
 

BURDUR DA COVİT-19 TEDBİRLERİ DEVAM EDİYOR

Burdur Belediyesi koronavirüs Covid-19 salgınına karşı şehir merkezindeki dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Koronavirüs salgının ülkemizde görülmesiyle birlikte ciddi önemler alan Burdur Belediyesi Covid-19 salgınına karşı yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Veteriner İşleri Müdürlüğü ilaçlama ekipleri kent genelinde dezenfekte çalışmaları 5 Mart tarihinden bu yana aralıksız devam ediyor. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in de yakından takip ettiği dezenfekte çalışmaları, özellikle vatandaşların sık kullandığı alanlarda ve olası salgının bulaşabileceği toplu yaşam alanlarında dönüşümlü olarak tekrarlanıyor. Covid-19 salgınına karşı yürütülen çalışmalar kapsamında; Burdur Belediyesi’ne hizmet noktaları ve araçları, üst geçitler, eczaneler, camiler,sağlık ocakları , kamu kurum binaları, tüm ATM’ler, toplu taşıma araçlarında köy otobüsleri, servis araçları, ticari taksiler, halk otobüsleri, kapalı ve açık otobüs durakları, parklar, ve konteynerleri dönüşümlü olarak dezenfekte ediliyor. Gerçekleştirilen dezenfekte çalışmalarına ilişkin açıklama yapan Başkan Ercengiz, “Mart ayından itibaren başlayan dezenfeksiyon çalışmalarımızı, normalleşme sürecinde de aralıksız sürdürdük ve ekiplerimiz tüm hızıyla dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Hemşerilerimizden ricamız maske kullanımını ihmal etmemeleri, kişisel tedbirlerini almaları ve sosyal mesafelerini korumaları. Vatandaşlarımızın tedbir kurallarına uyarak Pandemi ile mücadelemize destek vermelerini rica ediyoruz.” Şeklinde çağrıda bulundu.  
Burdur Belediyesi koronavirüs Covid-19 salgınına karşı şehir merkezindeki dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Koronavirüs salgının ülkemizde görülmesiyle birlikte ciddi önemler alan Burdur Belediyesi Covid-19 salgınına karşı yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Veteriner İşleri Müdürlüğü ilaçlama ekipleri kent genelinde dezenfekte çalışmaları 5 Mart tarihinden bu yana aralıksız devam ediyor.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in de yakından takip ettiği dezenfekte çalışmaları, özellikle vatandaşların sık kullandığı alanlarda ve olası salgının bulaşabileceği toplu yaşam alanlarında dönüşümlü olarak tekrarlanıyor. Covid-19 salgınına karşı yürütülen çalışmalar kapsamında; Burdur Belediyesi’ne hizmet noktaları ve araçları, üst geçitler, eczaneler, camiler,sağlık ocakları , kamu kurum binaları, tüm ATM’ler, toplu taşıma araçlarında köy otobüsleri, servis araçları, ticari taksiler, halk otobüsleri, kapalı ve açık otobüs durakları, parklar, ve konteynerleri dönüşümlü olarak dezenfekte ediliyor.

Gerçekleştirilen dezenfekte çalışmalarına ilişkin açıklama yapan Başkan Ercengiz, “Mart ayından itibaren başlayan dezenfeksiyon çalışmalarımızı, normalleşme sürecinde de aralıksız sürdürdük ve ekiplerimiz tüm hızıyla dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Hemşerilerimizden ricamız maske kullanımını ihmal etmemeleri, kişisel tedbirlerini almaları ve sosyal mesafelerini korumaları. Vatandaşlarımızın tedbir kurallarına uyarak Pandemi ile mücadelemize destek vermelerini rica ediyoruz.” Şeklinde çağrıda bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.