BURDUR’DAN HAYVANCILIK İÇİN DENEYİMLİ BİR GENEL BAŞKAN

EKONOMİ 24.07.2017 - 18:38, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4434+ kez okundu.
 

BURDUR’DAN HAYVANCILIK İÇİN DENEYİMLİ BİR GENEL BAŞKAN

Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği için önümüzdeki ay yapılacak seçimler için adaylığı için Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kamil Özcan’ın adı geçmektedir.
Burdur Ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olan ve bölge ekonomisinin de önemli sayılacak dinamiklerinden olan hayvancılık konusunda Köy Kooperatifleri Genel Başkanı Yakup Yıldız’dan sonra Bölgedeki Hayvancılığın önemli kuruluşlarından biri olarak bu güne kadar et ve süt konusunda önemli çalışmalara imza atan, “ Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kamil Özcan’ın aday olmasını istedikleri ve bu konuda ısrar ettikleri bilinmektedir.                   MERKEZ BİRLİĞİ YÖNETİMİNDE GÖREV ÜSTLENMİŞTİ   Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kamil Özcan, Modern hayvancılık konusunda Burdur ve bölge hayvancılığına sağladığı önemli çalışmalara imza attı. Öte yandan damızlık düve konusundaki başarılı çalışmalar ile bölge ve ülke genelinde damızlık hayvan taleplerini karşılamada ileri hayvancılık konusunda da önemli çalışmalara imza attı. Sektörün sorunlarını bildiği gibi üreticinin sorunlarında da birlik nezdinde takdir edilen çalışmalara ağırlık vererek bölge üreticisinin bilinçlenmesini sağladı. Kamil Özcan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği bünyesinde görev almıştır.     UZUN VE MEŞAKKETLİ YOLDA MUTLAKA DESTEKLENMELİDİR. Ülke ve Burdur Hayvancılığının daha ileri noktalara taşınmasında önemli çalışmalar yapacağını belirten sektörün farklı bölümlerinde görev üstlenen Köy Kooperatifleri Merkez Birliği ve Kırmızı Et Birliği’nin de dahil olduğu “Birlik Başkanları” Ülkenin ve bölgenin hayvancılığının dışa bağımlı olmasından kurtulması için, mutlaka deneyimli bir kişinin göreve gelmesinin şart olduğunu belirterek gerek siyasi partilerimizin milletvekilleri gerek Burdur’daki sivil toplum kuruluşları ile üreticilerin kendisine destek vermesinin şart olduğunda birleşmektedirler. Gerek Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği içinde yapılacak çalışmalar gerek Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı nezdinde yapılacak çalışmalarda; “Bir elin nesi var. İki elin sesi var “ anlayışı ile hareket edilmesi başarı Burdur hayvancılığının olacaktır.            BURDUR’A İKİNCİ BİR GENEL BAŞKANLIK UZAK DEĞİLDİR Burdur Köy Kooperatifleri Başkanı ve Köy Kooperatifleri Genel Başkanı Yakup Yıldız’dan sonra Burdur’a Hayvancılık sektöründe entegrasyona gidilebilmesi vizyon ve deneyim sahibi olan Kamil Özcan’ın Genel Merkez Başkanı olması sektörde başarıya giden önemli mihenk taşları arasında sayılmalıdır. Bunun için Burdur Valisi Şerif Yılmaz’ın da katkısının olacağı ifade edilmektedir. Öte yandan Üniversite bünyesinde bulunan Veterinerlik Fakültesinin de Birlik kaynakları sayesinde önemli destek alması sağlanabilir. İl’de ve ilimizin kırsalında eksik olan sektörün ihtiyaçlarının göze alınmasına katkısı sağlanacaktır.  
Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği için önümüzdeki ay yapılacak seçimler için adaylığı için Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kamil Özcan’ın adı geçmektedir.

Burdur Ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olan ve bölge ekonomisinin de önemli sayılacak dinamiklerinden olan hayvancılık konusunda Köy Kooperatifleri Genel Başkanı Yakup Yıldız’dan sonra Bölgedeki Hayvancılığın önemli kuruluşlarından biri olarak bu güne kadar et ve süt konusunda önemli çalışmalara imza atan, “ Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kamil Özcan’ın aday olmasını istedikleri ve bu konuda ısrar ettikleri bilinmektedir.

                  MERKEZ BİRLİĞİ YÖNETİMİNDE GÖREV ÜSTLENMİŞTİ  

Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kamil Özcan, Modern hayvancılık konusunda Burdur ve bölge hayvancılığına sağladığı önemli çalışmalara imza attı. Öte yandan damızlık düve konusundaki başarılı çalışmalar ile bölge ve ülke genelinde damızlık hayvan taleplerini karşılamada ileri hayvancılık konusunda da önemli çalışmalara imza attı. Sektörün sorunlarını bildiği gibi üreticinin sorunlarında da birlik nezdinde takdir edilen çalışmalara ağırlık vererek bölge üreticisinin bilinçlenmesini sağladı. Kamil Özcan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği bünyesinde görev almıştır.

    UZUN VE MEŞAKKETLİ YOLDA MUTLAKA DESTEKLENMELİDİR.

Ülke ve Burdur Hayvancılığının daha ileri noktalara taşınmasında önemli çalışmalar yapacağını belirten sektörün farklı bölümlerinde görev üstlenen Köy Kooperatifleri Merkez Birliği ve Kırmızı Et Birliği’nin de dahil olduğu “Birlik Başkanları” Ülkenin ve bölgenin hayvancılığının dışa bağımlı olmasından kurtulması için, mutlaka deneyimli bir kişinin göreve gelmesinin şart olduğunu belirterek gerek siyasi partilerimizin milletvekilleri gerek Burdur’daki sivil toplum kuruluşları ile üreticilerin kendisine destek vermesinin şart olduğunda birleşmektedirler. Gerek Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği içinde yapılacak çalışmalar gerek Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı nezdinde yapılacak çalışmalarda; “Bir elin nesi var. İki elin sesi var “ anlayışı ile hareket edilmesi başarı Burdur hayvancılığının olacaktır.

           BURDUR’A İKİNCİ BİR GENEL BAŞKANLIK UZAK DEĞİLDİR

Burdur Köy Kooperatifleri Başkanı ve Köy Kooperatifleri Genel Başkanı Yakup Yıldız’dan sonra Burdur’a Hayvancılık sektöründe entegrasyona gidilebilmesi vizyon ve deneyim sahibi olan Kamil Özcan’ın Genel Merkez Başkanı olması sektörde başarıya giden önemli mihenk taşları arasında sayılmalıdır. Bunun için Burdur Valisi Şerif Yılmaz’ın da katkısının olacağı ifade edilmektedir. Öte yandan Üniversite bünyesinde bulunan Veterinerlik Fakültesinin de Birlik kaynakları sayesinde önemli destek alması sağlanabilir. İl’de ve ilimizin kırsalında eksik olan sektörün ihtiyaçlarının göze alınmasına katkısı sağlanacaktır.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.