BURDUR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YUNUS EKİPLERİ GÜÇLENDİRİLDİ

ASAYİŞ 22.07.2019 - 13:20, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4681+ kez okundu.
 

BURDUR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YUNUS EKİPLERİ GÜÇLENDİRİLDİ

Burdur Emniyet Müdürlüğü Yunus timleri; İçişleri Bakanlığı desteği ile yenilenerek gerek sayı gerekse teknik donanımları ile hizmete hazır hale getirildi.
Burdur Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törenle Burdur Valisi Hasan Şıldak, Burdurİl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Kılıç, Burdur İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, şube müdürleri ve Yunus Ekipleri katıldı. Burdur İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, daha önce sayıları ve imkanları kısıtlı olan Yunus ekiplerimizin teknik donanımları yenilendi. Şu anda 8 adet BMW marka motor ve 16 polis personelinin görevlendirildiğini ifade edebilirim. Bu ekiplerden 2 tanisi Bucak İlçemiz de 2 tanesi ise Yeşilova ilçesin de görevlendirilecektir. Yapılacak törenin ardından göreve hazır hale getirilmiştir. Burdur Valisi Hasan Şıldak, İçişleri Bakanlığımız bütçe imkanları dahilinde asayiş ve kolluk hizmetlerinde görevlendirilen personelimizin, Asayiş, kapkaç ve diğer suçları önlemede hareket kabiliyetini ve suçlular ile mücadelede yeterli imkana sahip olmaları açısından büyük destek sağlamaktadır. Polis ve Jandarma timlerimizin düşmana ve suç odaklarına korku dosta güven vermesi içinde elinden gelen bütün imkanı vermektedir. Bu nedenle Burdur Emniyet Müdürlüğümüzün bu konudaki imkanlarını da genişletmiş ve gerek araç açısından gerek teknik donanım açısından önemli ölçüde güçlendirilmiştir. Burada yapmış olduğumuz törenin ardandan 2 motor ve ikişer personelimiz nüfus yoğunluğu nedeniyle Bucak ilçemiz de 2 motor ve dört personelimiz de Turizm mevsimi olması nedeniyle Yeşilova ilçemiz de görev yapacaklardır. Burdur merkez de görev yapacak personelimiz de aldıkları bir aylık eğitim sonrasın da görev yapacaklardır. Hap birlikte daha güvenli bir şehir ve ilçelerimiz sloganı ile görev yapacaklarına inanıyorum. Polis yunus timlerimize üstün başarılar diliyorum. Yunus timlerinin kullandıkları malzemeyi kast ederek görev esnasında mutlaka kask başta olmak zorundadır. Temel de vatandaşlarımızın da kask konusunda bunun önemini bilerek kazalarda halat kurtardığı bilinci ile hareket etmelerini istiyorum.
Burdur Emniyet Müdürlüğü Yunus timleri; İçişleri Bakanlığı desteği ile yenilenerek gerek sayı gerekse teknik donanımları ile hizmete hazır hale getirildi.

Burdur Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törenle Burdur Valisi Hasan Şıldak, Burdurİl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Kılıç, Burdur İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, şube müdürleri ve Yunus Ekipleri katıldı. Burdur İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, daha önce sayıları ve imkanları kısıtlı olan Yunus ekiplerimizin teknik donanımları yenilendi. Şu anda 8 adet BMW marka motor ve 16 polis personelinin görevlendirildiğini ifade edebilirim. Bu ekiplerden 2 tanisi Bucak İlçemiz de 2 tanesi ise Yeşilova ilçesin de görevlendirilecektir. Yapılacak törenin ardından göreve hazır hale getirilmiştir.

Burdur Valisi Hasan Şıldak, İçişleri Bakanlığımız bütçe imkanları dahilinde asayiş ve kolluk hizmetlerinde görevlendirilen personelimizin, Asayiş, kapkaç ve diğer suçları önlemede hareket kabiliyetini ve suçlular ile mücadelede yeterli imkana sahip olmaları açısından büyük destek sağlamaktadır. Polis ve Jandarma timlerimizin düşmana ve suç odaklarına korku dosta güven vermesi içinde elinden gelen bütün imkanı vermektedir. Bu nedenle Burdur Emniyet Müdürlüğümüzün bu konudaki imkanlarını da genişletmiş ve gerek araç açısından gerek teknik donanım açısından önemli ölçüde güçlendirilmiştir.

Burada yapmış olduğumuz törenin ardandan 2 motor ve ikişer personelimiz nüfus yoğunluğu nedeniyle Bucak ilçemiz de 2 motor ve dört personelimiz de Turizm mevsimi olması nedeniyle Yeşilova ilçemiz de görev yapacaklardır. Burdur merkez de görev yapacak personelimiz de aldıkları bir aylık eğitim sonrasın da görev yapacaklardır. Hap birlikte daha güvenli bir şehir ve ilçelerimiz sloganı ile görev yapacaklarına inanıyorum. Polis yunus timlerimize üstün başarılar diliyorum. Yunus timlerinin kullandıkları malzemeyi kast ederek görev esnasında mutlaka kask başta olmak zorundadır. Temel de vatandaşlarımızın da kask konusunda bunun önemini bilerek kazalarda halat kurtardığı bilinci ile hareket etmelerini istiyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.