BURDUR ESKİ KIZ MESLEK LISESI BİNASI GÜÇ LENDİRİLECEK

KÜLTÜR 06.03.2020 - 17:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4229+ kez okundu.
 

BURDUR ESKİ KIZ MESLEK LISESI BİNASI GÜÇ LENDİRİLECEK

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur İstasyon caddesi üzerinde bulunan eski Kız Meslek Lisesi binası ile ilgili açıklamada bulundular.
Milli Eğitim Bakanlığı mülkiyetinde bulunan Burdur Kız Meslek Lisesi Binası tescilli bina sınıfında olduğu için anıtlar kurulundan gerekli izinler alındı. Binanın güçlendirilmesinden sonra ne şekilde kullanılacağına karar verilecektir. Bu nedenle bina da yapılacak restorasyon ve güçlendirme çalışmalarına başlanacağı ifade edildi.   “ANITLAR KURULU PROJE VE DÖKÜMANLARI ONAYLADI“ Burdur eski Kız Meslek Lisesi binasının tekrar kullanıma açılması ile ilgili yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ İstasyon Caddesi üzerinde bulunan eski Kız Meslek Lisesi güçlendirme çalışmaları için Anıtlar kurulunca onaylanan projeler ve dökümanlar Burdur İl Özel idaresine gönderildi. İl Özel idaremiz güçlendirme ve onarım için proje ihalesi çalışmaları yapılmaktadır. ” açıklamasında bulundular.  “GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI İÇİN MAALİYET HESABI ÇALIŞMALARI YAPILIYOR.” Güçlendirme çalışmaları ile ilgili maliyet çalışmalarının yapıldığını belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “İhale süreci Burdur İl Özel idaremiz tarafından yapılacaktır. Güçlendirme çalışmaları için proje  revize aşamasındadır. İşlemlerin biran önce bitirilip ihale yapılması için çalışmalar sürmektedir. Bu süreçte Milletvekilleri olarak çalışmaların biran önce başlatılabilmesi için takibimizi gerçekleştireceğiz.” dediler.  
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur İstasyon caddesi üzerinde bulunan eski Kız Meslek Lisesi binası ile ilgili açıklamada bulundular.

Milli Eğitim Bakanlığı mülkiyetinde bulunan Burdur Kız Meslek Lisesi Binası tescilli bina sınıfında olduğu için anıtlar kurulundan gerekli izinler alındı. Binanın güçlendirilmesinden sonra ne şekilde kullanılacağına karar verilecektir. Bu nedenle bina da yapılacak restorasyon ve güçlendirme çalışmalarına başlanacağı ifade edildi.  

“ANITLAR KURULU PROJE VE DÖKÜMANLARI ONAYLADI“

Burdur eski Kız Meslek Lisesi binasının tekrar kullanıma açılması ile ilgili yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ İstasyon Caddesi üzerinde bulunan eski Kız Meslek Lisesi güçlendirme çalışmaları için Anıtlar kurulunca onaylanan projeler ve dökümanlar Burdur İl Özel idaresine gönderildi. İl Özel idaremiz güçlendirme ve onarım için proje ihalesi çalışmaları yapılmaktadır. ” açıklamasında bulundular. 

“GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI İÇİN MAALİYET HESABI ÇALIŞMALARI YAPILIYOR.”

Güçlendirme çalışmaları ile ilgili maliyet çalışmalarının yapıldığını belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “İhale süreci Burdur İl Özel idaremiz tarafından yapılacaktır. Güçlendirme çalışmaları için proje  revize aşamasındadır. İşlemlerin biran önce bitirilip ihale yapılması için çalışmalar sürmektedir. Bu süreçte Milletvekilleri olarak çalışmaların biran önce başlatılabilmesi için takibimizi gerçekleştireceğiz.” dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.