BURDUR GÖLLER ARASI BASKETBOL TURNUVASI BAŞLADI

SPOR 29.07.2018 - 12:28, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3644+ kez okundu.
 

BURDUR GÖLLER ARASI BASKETBOL TURNUVASI BAŞLADI

Burdur'da ikincisi düzenlenen Uluslararası Göller Arası Basketbol Turnuvası, 28 Temmuz Cumartesi günü yapılacak tek pota karşılaşmaları ile başladı.
      Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, panelin açılışında yaptığı konuşmada, basketbolun duayenleri ile Burdur halkını bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Burada yaptığı konuşmada, amaçlarının kuruyan göllere dikkati çekmek olduğunun altını çizerek, “Sporun birleştirici gücünü kullanmak istiyoruz. Burdur halkının farklı bir etkinliğin içinde olmasını sağlayarak, gençlerimizi de bilgisayar dünyasından çıkarıp onların fiziksel bir aktivitenin içinde yer almasına ön ayak olmayı hedefliyoruz.” dedi. Organizasyonu düzenlemekteki amacımız, kaybetmek istemediğimiz Burdur Gölü'ne dikkati çekmek hem de Burdur'un spora yatkın gençlerinin turnuvada yer almasını sağlamaktır. Burdur’daki önemli saydığımız bu organizasyon içinde Dünya devletlerinden sporcuların Burdur'a gelmesi ve sporun duayenlerinin bu işin içinde olması da bizim için son derece keyifli bir süreç olacak." Burdur Belediyesi Plaj spor tesislerinde yapılan start töreninde, konuşmaların ardından ilk sayı atışı Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz tarafından yapıldı. 3+3 tek pota karşılaşmaları şeklinde yapılan karşılaşmalarının ilk gününde guruplar arasında yapılan eleme maçları ile devam edecek olan Göller arası basketbol karşılaşmaları ikinci günde final maçları ile devam edecek. Türkiye, Kosava, Slovenya, Bulgaristan Arnavutluk olmak üzere 5ülkeden 15 takımın mücadele edeceği organizasyon yetkilileri tarafından belirtildi. İlk maç Kosava ile Konya’dan müsabakaya katılan takımlar arasında gerçekleşti.  
Burdur'da ikincisi düzenlenen Uluslararası Göller Arası Basketbol Turnuvası, 28 Temmuz Cumartesi günü yapılacak tek pota karşılaşmaları ile başladı.

      Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, panelin açılışında yaptığı konuşmada, basketbolun duayenleri ile Burdur halkını bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Burada yaptığı konuşmada, amaçlarının kuruyan göllere dikkati çekmek olduğunun altını çizerek, “Sporun birleştirici gücünü kullanmak istiyoruz. Burdur halkının farklı bir etkinliğin içinde olmasını sağlayarak, gençlerimizi de bilgisayar dünyasından çıkarıp onların fiziksel bir aktivitenin içinde yer almasına ön ayak olmayı hedefliyoruz.” dedi.

Organizasyonu düzenlemekteki amacımız, kaybetmek istemediğimiz Burdur Gölü'ne dikkati çekmek hem de Burdur'un spora yatkın gençlerinin turnuvada yer almasını sağlamaktır. Burdur’daki önemli saydığımız bu organizasyon içinde Dünya devletlerinden sporcuların Burdur'a gelmesi ve sporun duayenlerinin bu işin içinde olması da bizim için son derece keyifli bir süreç olacak."

Burdur Belediyesi Plaj spor tesislerinde yapılan start töreninde, konuşmaların ardından ilk sayı atışı Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz tarafından yapıldı. 3+3 tek pota karşılaşmaları şeklinde yapılan karşılaşmalarının ilk gününde guruplar arasında yapılan eleme maçları ile devam edecek olan Göller arası basketbol karşılaşmaları ikinci günde final maçları ile devam edecek. Türkiye, Kosava, Slovenya, Bulgaristan Arnavutluk olmak üzere 5ülkeden 15 takımın mücadele edeceği organizasyon yetkilileri tarafından belirtildi. İlk maç Kosava ile Konya’dan müsabakaya katılan takımlar arasında gerçekleşti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.