BURDUR HAVZA YÖNETİMİ TOPLANTISI YAPILDI.

DİĞER 22.06.2017 - 12:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4725+ kez okundu.
 

BURDUR HAVZA YÖNETİMİ TOPLANTISI YAPILDI.

Burdur Havza Yönetim Heyeti 2017 Yılı 1. Toplantısı, Vali Şerif Yılmaz Başkanlığında yapıldı
Burdur İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda Vali Yılmaz Başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Su Yönetim Genel Müdürü Prof. Dr. Cumali Kınacı, Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Burdur Havzası içerisinde yer alan ilgili bölge ve kurum müdürleri katıldı.   Açılış konuşmasını yapan Vali Yılmaz, toplantının ilimize ve bölgemize hayırlar getirmesini dileyerek, toplantıya katılımlarından dolayı kurum müdürleri ve amirlerine teşekkür etti.   Toplantının devamında Su Yönetimi Genel Müdürlüğü Su Kalitesi Eylem Planları Takip Şube Müdür Vekili Yusuf Başaran, DSİ 18. Bölge Müdürlüğü Jeoteknik ve YAS Şube Müdürlüğü Jeoloji Mühendisi Osman Yüksel Kutlu ve DSİ 182. Şube Müdürü Cem Çoban sorumlu oldukları alanlardaki yapılan çalışmalarla ile ilgili sunum yaptılar.   Yapılan sunumların ardından, karşılıklı görüş ve önerilerin ifade edildiği toplantının sonunda, Vali Yılmaz herkesin Kadir Gecesini ve yaklaşan Ramazan Bayramını tebrik ederek toplantıyı sonlandırdı.  
Burdur Havza Yönetim Heyeti 2017 Yılı 1. Toplantısı, Vali Şerif Yılmaz Başkanlığında yapıldı

Burdur İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda Vali Yılmaz Başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Su Yönetim Genel Müdürü Prof. Dr. Cumali Kınacı, Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Burdur Havzası içerisinde yer alan ilgili bölge ve kurum müdürleri katıldı.

 

Açılış konuşmasını yapan Vali Yılmaz, toplantının ilimize ve bölgemize hayırlar getirmesini dileyerek, toplantıya katılımlarından dolayı kurum müdürleri ve amirlerine teşekkür etti.

 

Toplantının devamında Su Yönetimi Genel Müdürlüğü Su Kalitesi Eylem Planları Takip Şube Müdür Vekili Yusuf Başaran, DSİ 18. Bölge Müdürlüğü Jeoteknik ve YAS Şube Müdürlüğü Jeoloji Mühendisi Osman Yüksel Kutlu ve DSİ 182. Şube Müdürü Cem Çoban sorumlu oldukları alanlardaki yapılan çalışmalarla ile ilgili sunum yaptılar.

 

Yapılan sunumların ardından, karşılıklı görüş ve önerilerin ifade edildiği toplantının sonunda, Vali Yılmaz herkesin Kadir Gecesini ve yaklaşan Ramazan Bayramını tebrik ederek toplantıyı sonlandırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.