BURDUR İTFAİYESİ YEŞİLOVA İTFAİYESİNE EĞİTİM VERDİ.

EĞİTİM 11.12.2020 - 16:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2685+ kez okundu.
 

BURDUR İTFAİYESİ YEŞİLOVA İTFAİYESİNE EĞİTİM VERDİ.

Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Yeşilova İlçe Belediyesinin itfaiye filosuna kazandırdığı yeni İtfaiye Aracının kullanımı ile ilgili eğitim verdi.
Burdur itfaiye Müdürlüğü ekipleri; yıllık periyodik eğitimlerin yanı sıra gelişen ve değişen teknolojilere ayak uydurabilmek için yaptığı iş yeri eğitimlerinin yanı sıra çevre yerleşim yerlerinde meydana gelen yangınların özelliklerine göre yangınlara müdahale ve yangın sınıflarına göre özellik gösteren eğitimlerine devam etmektedir. Ayrıca İlçe Belediyelerinin eğitimlerini de üstlenmektedir. Burdur Belediyesi İtfaiye Personeli, Yeşilova Belediyesine kazandırılan İtfaiye aracının kullanımı ile ilgi eğitim verdi. Eğitimde İtfaiye personeline makine ve teçhizatların kullanımı hakkında teorik ve pratik eğitimler verdi. Uygulamalı eğitimlerle, yaşanabilecek olaylarda ekipmanlar ile neler yapılabileceğini öğrenen Yeşilova Belediyesi itfaiye ekipleri, ilçede meydana gelebilecek her türlü olay için hazır duruma getirildi.  
Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Yeşilova İlçe Belediyesinin itfaiye filosuna kazandırdığı yeni İtfaiye Aracının kullanımı ile ilgili eğitim verdi.

Burdur itfaiye Müdürlüğü ekipleri; yıllık periyodik eğitimlerin yanı sıra gelişen ve değişen teknolojilere ayak uydurabilmek için yaptığı iş yeri eğitimlerinin yanı sıra çevre yerleşim yerlerinde meydana gelen yangınların özelliklerine göre yangınlara müdahale ve yangın sınıflarına göre özellik gösteren eğitimlerine devam etmektedir. Ayrıca İlçe Belediyelerinin eğitimlerini de üstlenmektedir.

Burdur Belediyesi İtfaiye Personeli, Yeşilova Belediyesine kazandırılan İtfaiye aracının kullanımı ile ilgi eğitim verdi. Eğitimde İtfaiye personeline makine ve teçhizatların kullanımı hakkında teorik ve pratik eğitimler verdi. Uygulamalı eğitimlerle, yaşanabilecek olaylarda ekipmanlar ile neler yapılabileceğini öğrenen Yeşilova Belediyesi itfaiye ekipleri, ilçede meydana gelebilecek her türlü olay için hazır duruma getirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.